Ieu di jero Mac Studio

Mac Studio iFixit

Sakali deui iFixit muka produk Apple pikeun urang sadayana, dina hal ieu Mac Studio leutik tapi kuat. Dina jaman ayeuna, kolega di iFixit sanés anu munggaran ngalaksanakeun "ngabeledug" lengkep produk Apple, tapi sapertos biasa, aranjeunna nawiskeun, dina pendapat kami, detil pangsaéna sareng seueur inpormasi anu mungkin di jero. Dina kasempetan ieu aranjeunna némbongkeun urang video disassembly sarta dina ieu aranjeunna ogé ngobrol ngeunaan slot pikeun SSD kadua anu diomongkeun pisan sababaraha dinten kapengker.

Dina hal ieu nya éta Mac Studio leutik tur kuat. Kami yakin yén Mac ieu, anu gaduh harga peluncuran 2.329 euro, henteu dimaksudkeun pikeun sadaya pangguna, sanaos leres yén urang sadayana hoyong gaduh éta. Ayeuna urang ningali pidéo anu nunjukkeun lebet Mac Studio ieu.

Sakumaha anu urang tingali dina pidéo ieu, ‌Mac Studio‌ dicandak skor perbaikan ahir mungkin 6 ti 10. inohong ieu bener alus tempo yén loba komponén soldered na glued dina motherboard sorangan. Numutkeun kana iFixit, ieu mangrupikeun "panerusna anu pantes pikeun ‌Mac mini‌, tapi henteu acan siap pikeun profésional." iFix ogé némbongkeun dina ramatloka na A katingal mimiti di jero Témbongkeun Studio, sarta tétéla eta Sigana pisan kawas hiji iMac. Sigana mah produk anu didamel tina bagian-bagian sanés salaku webcam dina Tampilan Studio ieu sami sareng kaméra dina iPhone 11, tapi iFixit henteu nunjukkeun pisan kana Tampilan Studio ieu sabab bakal aya teardown anu langkung jero dina waktos anu caket. .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.