Ieu mangrupikeun Mac anu cocog sareng OS X El Capitan

macbook_compare_og

Kami jauh sababaraha jam ti peluncuran resmi vérsi salajengna tina sistem operasi Mac, éta OS X El Capitan. Dina hal ieu, sistem anu didesain ulang sadayana henteu dipiharep kumargi naon anu diperhatoskeun dina hal ieu ngarengsekeun bug anu dideteksi dina versi Yosemite sareng ogé ningkatkeun kinerja sareng kagunaanna.

Nanging, henteu sadayana Mac bakal tiasa luncat kana sistem sistem OS X El Capitan anu énggal. Sakumaha anu parantos kajantenan dina kasempetan anu sanés, urang terang yén nalika sistem operasi mekar, pamundutna dina tingkat hardware internal ogé ningkat sareng éta sababna Mac anu langkung lami kedah ditingalkeun. 

Dinten ayeuna, 30 Séptémber, mangrupikeun dinten anu dipilih ku masarakat Cupertino pikeun medarkeun sistem anyarna, langkung kuat sareng langkung dipercaya tibatan kantos. Urang bakal ningali lamun urang dugi ka stabilitas sistem sapertos Salju Macan atanapi Gunung Singa. Kumaha upami kumaha Jelas nyaéta anjeun kedah terang naha Mac anu anjeun gaduhkeun bakal tiasa ngaluncatan ka "gunung" salajengna, OS X El Capitan.

Komputer Mac anu bakal cocog sareng sistem anu apél anu badé diluncurkeun dinten ayeuna nyaéta anu sami anu parantos cocog sareng OS X Yosemite sareng éta sakumaha anu parantos kami nunjukkeun éta sanés sistem énggal tapi penting pamutahiran anu urang parantos gaduh. Pariksa daptar di handap ieu pikeun ningali naha Mac anjeun aya:

  • 13-inci aluminium MacBook telat-2008 sareng awal-2009 atanapi langkung luhur
  • 13-inci MacBook Pro ti pertengahan 2009 atanapi langkung luhur
  • 15-inci MacBook Pro ti pertengahan 2007 atanapi langkung luhur
  • 17 inci telat-2007 MacBook Pro atanapi saluhureuna
  • MacBook Air telat-2008 atanapi langkung luhur
  • iMac pertengahan taun 2007 atanapi langkung luhur
  • Mac Mini mimiti-2009 atanapi langkung luhur
  • Mac Pro awal-2008 atanapi langkung luhur
  • Xserve telat-2009

Dimana kuring tiasa ningali modél Mac anu kuring gaduh?

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét dina apel dina palang luhur sareng lebetkeun "About this Mac".

caket-ieu-mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.