Ieu sababaraha fungsi anu moal aya dina Intel sareng macOS Monterey

Monterey

Apple ngumumkeun Senén kamari sababaraha fitur anu bakal sumping sareng vérsi salajengna sistem operasi Apple pikeun laptop sareng komputer, anu disebat Monterey (kalayan r). Naon Apple henteu nyebatkeun nalika presentasi, nyaéta sababaraha fungsi ieu, meryogikeun prosésor M1.

Nyaéta, aranjeunna moal sayogi dina sadaya Mac anu dikokolakeun ku prosesor Intel, henteu paduli sabaraha lami na di pasar sareng kalebet anu di Apple masih sacara resmi payu ngalangkungan halaman wébna sareng Apple Store.

Fitur ekslusif Apple Silicon macOS Monterey

Fitur anu éksklusif pikeun komputer anu dikelola ku macOS Monterey anu ngan bakal sayogi dina MacBook Air, MacBook Pro 13 inci, Mac Mini sareng iMac énggal Aranjeunna:

  • Latar modél potrét kabur dina video FaceTime
  • Téks Langsung pikeun nyalin sareng némpelkeun, milarian atanapi narjamahkeun téks dina poto
  • Bola dunya 3D interaktif dina aplikasi Maps
  • Peta kota anu langkung lengkep sapertos San Fransisco, Los Angeles, New York sareng London dina aplikasi Maps
  • Téks-ka-pidato dina langkung seueur basa kalebet Swédia, Dénmark, Norwegia, sareng Finlandia
  • Dikte keyboard dina alat anu ngajalankeun sadaya pamrosésan sacara offline
  • Dikte keyboard teu terbatas (sateuacanna dugi ka 60 detik per conto)

Apple teu ngajelaskeun naha fitur-fitur ieu moal sayogi dina Mac anu didukung ku prosesor Intel. Upami urang ngémutan yén Google Earth nawiskeun aksés interaktif ka dunya dina 3D boh ngalangkungan wéb sareng ngalangkungan aplikasi, urang urang tiasa kéngingkeun ideu alesan Apple pikeun ngawatesan fungsi ieu.

Upami jalur Apple pikeun transisi ti Intel ka Apple Silicon dimimitian ngawatesan fitur anyar ka tim kalayan prosesorna nyalira, urang bakal salah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.