iFixit - lengkep 16 "MacBook Pro Teardown

iFixit parantos leres-leres ngabongkar MacBook Pro 16 "

Saatos teardown awal anu pondok tina 16-inci MacBook Pro, di mana aranjeunna nunjukkeun ka kami keyboard anyar, iFixit parantos lengkep ngabongkar komputer pikeun nunjukkeun ka urang jero andalannya anyar ieu.

Situs ngalereskeun iFixit dibagi dinten ayeuna na pinuh ku teardown mesin anyar. Urang tiasa ningali sacara langkung rinci parobihan anu dilakukeun dina keyboard sareng naon anu énggal dina sababaraha komponén. 

Keyboard anyar, kipas angin, panyatur. iFixit nunjukkeun sadayana.

Keyboard:

Tinjauan keyboard tina MacBook Pro énggal ku iFixit

Sanaos kami parantos nyarios ngeunaan kibor anyar anu ngahijikeun MacBook Pro 16 inci ieu, urang kedah pangaruh deui, upami ngan sakedik.

Saklar gunting langkung dipercaya tibatan saklar kupu-kupu sahingga teu acan dikenalkeun dina mesin énggal ieu. Apple parantos ngupingkeun pangguna, ogé nambihan konci anu didaptarkeun pikeun fungsi kabur sareng Touch ID.

Hiji hal anu kami henteu pernah nyebatkeun nyaéta éta kenop gunting henteu ngagaduhan mémbran tahan lebu dina konci ieu, anu nunjukkeun yén Apple henteu nyangka keyboard ieu gagal.

Déwan keyboard ditingali, anu hartosna keyboardna sorangan henteu langkung tiasa dianggo tibatan keyboard kukupu, sanaos henteu gampang gagal.

Panyatur:

Panyatur MacBook Pro 16 "

Sedengkeun pikeun anu nyarios MacBook Pro énggal, urang émut éta ayeuna aranjeunna anyar sareng sora langkung saé. Aya sababaraha spiker kalayan woofers anu nentang di luhur sareng handap, éta maksadna ngabatalkeun geter séwang-séwangan. iFixit henteu yakin kunaon ieu leres tapi tiasa pikeun alihan sora pikeun ningkatkeun kualitas. 

Batré:

16 "Batré MacBook Pro

Apple nganggo batréna 99,8 Wh (11,36V, 8790mAh), mangrupikeun kapasitas anu pangageungna anu masih diijinkeun dina kapal terbang ku maskapai. Éta kanaékan 16,2 Wh dina MacBook Pro 15-inci sateuacanna sareng batré pangageungna anu kantos dianggo dina MacBook. Pikeun kéngingkeun kapasitas tambahan dina mesin énggal, Apple ngadamel unggal batréna langkung kandel 0.8mm.

Komponén séjén

Komponén sanésna MacBook Pro anu iFixit nunjukkeun ka kami

Sedengkeun pikeun komponén sanés anu tiasa urang tingali dina jero 16 inci MacBook Pro, urang mendakan:

  • Intel Core i7-9750H kalayan prosesor 6-inti.
  • Modul S 8 Gb DDR4 SDRAM (total 16 GB)
  • AMD Radeon Pro 5300M.
  • Hard drive Toshiba (total 512GB)
  • Apple T2 Cooprocessor
  • Thunderbolt 3 kontroller

Geuwat saatos kana skor anu dipasihkeun ku iFixit nepi ka 16 inci MacBook Pro dina hal gampang dibereskeun, Dileler a 1. Nyaéta, hésé pisan diropea. La RAM sareng panyimpenan dipasang kana papan logika, sedengkeun keyboard, batré, speaker, sareng Touch Bar diamankeun ku lem sareng paku keling.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.