Ikea nambihan AirPlay 2 kana spiker rak buku Symfonisk

Sonos-IKEA

Sababaraha waktos kapengker firma Swedia Ikea ngaluncurkeun spiker desain rak buku sareng perusahaan Sonos. Kolaborasi antara dua perusahaan ieu umum sareng sigana waktos ieu interior spiker parantos diropéa sareng komponén éta nyieun AirPlay 2 cocog, salian ti nambahkeun sababaraha apdet minor.

Ikea Dijieun panangan ku Ingvar Kamprad di 1943 sareng dimimitian salaku bisnis katalog di kota leuweung Älmhult di Swédia. Kiwari, éta mangrupikeun merek global produk bumi anu nyayogikeun harga, desain sareng harga anu saé. Sababaraha produk sapertos lampu ieu cocog sareng Apple AirPlay hatur nuhun kana kolaborasi sareng firma Sonos, Pausahaan dedicated éksklusif pikeun sora.

Spiker rak buku ayeuna cocog sareng AirPlay 2

Spéker rak buku anu dirombak dileupaskeun nunjukkeun desain sareng bentuk anu sami sareng modél munggaran, tapi gaduh prosésor anu ningkat, mémori tambahan, sareng efisiensi kakuatan anu langkung saé nalika dina modeu sayaga, Nurutkeun kana ramatloka tech Walanda Tweakers. Hatur nuhun kana ieu aranjeunna nambihan kasaluyuan sareng AirPlay 2.

Éta mangrupikeun vérsi énggal tina spiker anu diluncurkeun salami 2019 sareng, sapertos Speaker Symfonisk Asli Diumumkeun dina 2019, generasi anyar ieu sadia dina hideung bodas. Éta ogé nahan dukungan pikeun jaringan Wi-Fi 2,4GHz sareng 5GHz. Dina Séptémber 2021, Ikea ogé ngamutahirkeun lampu Symfonisk na sareng parobihan anu sami sareng spiker rak buku ieu.

Ayeuna model anyar sadia di Walanda, tapi eta henteu dipikawanoh iraha aranjeunna bakal sadia global. Lampu generasi anyar, anu ogé cocog sareng AirPlay 2, nampilkeun sababaraha parobihan desain, paningkatan pilihan kustomisasi, sareng pangalaman sora anu ningkat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michael cenahna

    Ah, janten anu bakal cocog sareng AirPlay 2 nyaéta modél spiker Symfonisk énggal (sareng anu henteu acan dijual di Spanyol), sanés anu ayeuna! Muhun, meureun anjeun bisa netelakeun ieu dina headline, sabab sigana nyebutkeun hal sejenna (sabab naon sigana nyebutkeun yén pamaké ayeuna bakal bisa ngarasakeun AirPlay 2)

bool (leres)