IKEA nyangsang kasaluyuan blinds na sareng HomeKit di Éropa

Ikea buta

Sigana teu jelas sabaraha lami pangguna IKEA blinds pinter ti Uni Éropa kedah ngantosan tiasa ngaraosan kasaluyuan HomeKit, tapi sababaraha jam ka pengker teguh Swédia ngumumkeun reureuh dina peluncuranana nambahan kasieun pikeun palanggan.

Pangguna di Amérika Serikat parantos ngaraosan pilihan ieu sababaraha dinten, tapi sigana éta didieu urang kedah ngantosan sakedik deui kumargi henteu gampang pikeun ngalaksanakeun kasaluyuan ieu produk anu diumumkeun ti baheula sareng dina hal ieu bakal nambihan tunda anyar.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ikea mimiti ngadukung HomeKit dina blindf Tradfri

Masalah téknis ngajantenkeun HomeKit kasaluyuan anu buta buta Fyrtur sareng Kadrilj kudu ditunda ogé dijelaskeun dina pernyataan ieu ka konsumén:

Héi sadayana, kusabab aya sababaraha masalah téknis kalayan pembaruan anu pangénggalna anu dirilis di Amérika Serikat Amérika, kami kedah nyangsang ngaleupaskeunana di Éropa dugi ka kasalahan-kasalahan ieu dibenerkeun. Kami ayeuna henteu ngagaduhan tanggal rilis anu direncanakeun, tapi tim kami damel dina ngalereskeunana. - @IKEAUKSupport

Tirai ieu nambihan kasaluyuan sareng Asisten Google ti mimiti jadi kami yakin yén éta masalah pasatujuan tibatan masalah alat éta sorangan anu parantos dipasang di bumi atanapi parangkat lunak. Ayeuna anu tetep ditingali nyaéta nalika fitur ieu resmi sayogi di dieu, urang bakal tetep merhatoskeun naon waé berita anu lumangsung dina hal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.