IKEA sareng SONOS ngaluncurkeun tabel kopi SYMFONISK anu anyar pisan sareng ningkat

Lampu SYMFONISK

Kemitraan antara perusahaan populér IKEA sareng SONOS dipikaterang di panjuru dunya. Dina kasempetan ieu, kadua mérek parantos damel sawatara waktos pikeun desain sareng paningkatan méja atanapi lampu samping tempat tidur tina kisaran SYMFONISK. Saatos waktos dimana aranjeunna damel babarengan pikeun ningkatkeun desain sareng kinerja sora lampu ieu, duanana firma nampilkeun pembaruan lampu populér anu nawarkeun pangguna fungsi lampu pinter ditambah ku spéker pinter.

Ikea Symfonisk box speaker detail
Tulisan anu aya hubunganana:
Nalika seni janten musik. Ieu pigura sareng panyatur ti Ikea sareng Sonos, Symfonisk

Rupa-rupa kombinasi desain sareng arsitéktur sora anyar anu ningkat pikeun SYMFONISK

Dina hal ieu, presentasi SYMFONISK énggal nawiskeun bédana pangageungna tina modél samemehna dipasihkeun sababaraha taun ka pengker, pilihan desain na anu tiasa disesuaikan. Janten pangguna tiasa milih tina rupa-rupa pangkalan lampu sareng lampu, ogé rentang lampu anu langkung lega berkat stop kontak E26 atanapi E27.

Ogé sapertos modél SONOS ayeuna, lampu méja anyar ieu nyambung ngalangkungan WiFi sareng éta tiasa dianggo salaku sumber sora tunggal di rohangan, atanapi tiasa dihubungkeun sareng panyatur merek Sonos sanés anu parantos dipiboga di bumi.

Sonos-IKEA
Tulisan anu aya hubunganana:
IKEA Symfonisk pembicara rak buku sareng lampu gawé bareng Sonos

Sora lampu méja anyar ieu ti IKEA sareng SONOS nambihan arsitektur akustik anu énggal pisan. Dina pengertian ieu, kualitas speaker EarOS mangrupikeun hal anu urang terang pisan di dieu sareng nalika urang ngantosan pikeun nguji lampu anyar ieu kami wani mastikeun yén sora na bakal spektakuler. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun sapasang lampu spiker ieu di kamar? Lampu sora sareng calakan kalayan desain sorangan anu nawiskeun kombinasi anu sampurna sareng sésana alat pinter tina duanana firma.

Lampu samping tempat tidur IKEA JEUNG SONOS énggal bakal sayogi ti Oktober 2021 di toko IKEA sareng di IKEA.com, di Amérika Kalér sareng di sababaraha tempat anu dipilih di Éropa. Diharepkeun dugi ka 2022 éta parantos sayogi di dunya dina henteuna terang harga resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.