Pengumuman matéri ngabuka panto HomeKit dina alat pihak katilu

masalah HomeKit

Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anyar anu sacara resmi ditingalikeun ku Apple dina presentasi Senén ieu, 7 Juni dina kontéks WWDC. Henteu diragukeun yén éta mangrupikeun aliansi antara sababaraha perusahaan (di antawisna sacara logis Apple) kana bawa HomeKit kana alat sareng asesoris pihak katilu Éta bakal naékkeun pangalaman Siri sareng HomeKit ka tingkat sanés.

Warta ieu dibarengan ku datangna Siri ka produk ti pihak katilu ngajantenkeun susunan kecerdasan buatan di bumi urang ningkat 100 × 100. Ieu aya rahasia ti saprak parusahaan Cupertino ngaku aya dina kelompok perusahaan ieu sababaraha bulan kapengker, tapi ayeuna éta resmi sareng kami ngarepkeunana gancang-gancang.

Sarang sareng siri

Sarta éta Asesoris anu nganggo Siri sacara asli henteu bakal lami dugi Sareng sasarengan sareng protokol perkawis énggal, anu parantos janten kanyataan, alat naon waé anu cocog sareng asistén sanés tiasa dilakukeun pikeun HomeKit sacara resmi diintegrasikeun.

Ieu mangrupikeun salah sahiji kejutan atanapi langkung tepat anu diarepkeun dina presentasi Apple ieu sareng akhirna didamel resmi. Ayeuna urang kedah ngarepkeun yén protokol ieu henteu kedah lami teuing pikeun ditambihan dina alat pinter sapertos contona spéker Sonos, speaker anu salian ti Alexa sareng Google Assistant ogé tiasa gaduh Siri ngalangkungan pembaruan parangkat lunak. Ieu bakal ngamungkinkeun pangguna pikeun ngendalikeun bumi pinter HomeKit tina panyatur naon waé, contona ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.