iMac Pro tiasa ngalebetkeun prosésor kaopat M1 kalayan CPU 12

Modul payun iMac Pro

iMac Pro Konsep

Dina Maret 2021, Apple ngeureunkeun iMac Pro, model berorientasi kana sektor profésional éta Éta dimimitian ti 5.499 euro tur éta diobral pikeun 4 taun saprak bubuka na. Nanging, sigana Apple henteu hilap ngeunaan modél ieu sareng nuju ngusahakeun generasi énggal nalika kami nginpokeun ka anjeun. dina ahir Désémber.

Numutkeun rumor panganyarna, iMac Pro salajengna bakal ngaleupaskeun modél kaopat prosesor M1 kalawan nepi ka 12 cores.  Ayeuna, Apple gaduh tilu modél prosesor M1: M1 nepi ka garing, M1 Pro jeung M1 Max. Model kaopat asalna tina iMac Pro.

Sumber gosip ieu kapanggih dina leaker @Dylandkt, anu nyebarkeun tweet kamari Minggu nyatakeun yén iMac Pro bakal ngalebetkeun prosésor anu langkung kuat tibatan M1 Max, prosésor anu bakal ngasupkeun CPU 12-inti.

Prosesor M1 asli, anu sumping ka pasar nganggo Mac mini, MacBook Air, sareng MacBook Pro, gaduh GPU 8-inti sareng grafik 7- atanapi 8-inti. M1 Pro ngalebetkeun CPU inti 8 atanapi 10 sedengkeun M1 Max kalebet CPU inti 10 sareng rojongan memori luhur sarta leuwih cores grafik ti model Pro.

Di momen kombinasi cores nu Apple tiasa nawiskeun dina processor M1 anyar ieu kanyahoan, tapi paling dipikaresep éta 2 nyaéta efisiensi énergi anu luhur sareng sésana, 10 tina kinerja anu luhur.

Dylandkt ngaklaim yén modél Mac éta bakal debut processor anyar ieu bakal iMac Pro, model aimed ka professional. Ngeunaan prosésor M1, leaker anu sami ieu nyatakeun yén iPad Pro sareng prosésor M2 bakal pencét pasar dina usum gugur.

M2 pikeun iPad Pro 2022

Panginten, M2 bakal janten kabisat kuantum dibandingkeun sareng generasi kahiji tina prosesor anyar Apple. Ngajalankeun iMac Pro anyar kalawan versi anyar tina processor M1 pikeun engké ngajalankeun M2 kalawan iPad Pro (sakumaha Dylandkt ogé nunjuk kaluar), Abdi henteu ningali pisan akalna lamun, sajaba, M2 ieu leuwih kuat batan M1 anyar nu iMac Pro bisa ngaleupaskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)