IMessage pikeun alat OS Android?

imessage-facetime-push-quit-0

Dinten dinten Minggu, nalika aya bieu sababaraha jam sateuacan keynote perdana Apple di San Fransisco dimimitian, kami hoyong balik sababaraha dinten dina waktos sareng ningali gosip ngeunaan kamungkinan alat iMessage ngahontal sareng sistem operasi Android. Ieu tiasa janten salah sahiji hal anyar anu diajarkeun ku Apple di WWDC sareng éta MacDailyNews dilaporkeun Jumaah panungtungan.

Kaleresan aya kamungkinan kajadian ieu henteu jauh-jauh teuing sapertos anu dibayangkeun sareng, upami ditingali sacara tiis, éta bakal nguntungkeun pisan pangguna Apple. Pasti jelas yén aplikasi ieu, upami ngahontal Android, bakal janten aplikasi dina gaya WhatsApp, Telegram atanapi anu sami, dimana mungkin Apple bakal mendakan titik koncina ogé ogé pesen-pesenna. Éta tiasa dianggo tina Mac kami, Apple Watch sareng écés tina iPhone.

Kami henteu yakin yén ieu bakal janten kanyataan sabab ogé teu aya konfirmasi resmi ti perusahaan, tapi kami ngabayangkeun jasa anu mungkin sareng langkung-langkung ngemutan éta Apple parantos gaduh Apple Music di toko aplikasi Android.

Dina waktos ayeuna urang kedah ngantosan sareng tingali naon rumor ieu leres, tapi tanpa ragu éta bakal janten hal anu positip pisan sareng kami katingali nguntungkeun pikeun pangguna Apple sareng Android. Kami dina waktos ieu dimana urang parantos hoyong Senén dugi, sanaos sigana kontradiksi. Émut yén sakumna tim Soy de Mac bakal kalibet dina panutup inti ieu anu bakal dimimitian Senén 13 tabuh 19:XNUMX di Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)