Kumaha carana ngalereskeun iPhone ditumpurkeun

iPhone ditumpurkeun

Kalayan ngenalkeun Touch ID sareng Face ID engké, pangguna tiasa gampang muka konci terminalna tanpa kudu ngasupkeun kodeu kaamanan, Ngahindarkeun kudu nyumputkeun ambéh taya sahijieun ningali aranjeunna ngenalkeun eta.

Tapi, éta pedang dua sisi. Sareng kuring nyarioskeun ieu kusabab, upami urang hilap ngagunakeun éta sakedik, urang tiasa meungpeuk telepon sacara lengkep upami urang salah ngasupkeun kodeu dugi ka 10 kali. Dina waktos éta, pesen bakal ditingalikeun iPhone ditumpurkeun.

Naha pesen iPhone ditumpurkeun muncul?

Salaku ukuran kaamanan, nalika urang lepat ngasupkeun kodeu muka konci alat urang 5 kali, ieu eta bakal dikonci pikeun hiji menit, méré urang waktu pikeun nimbangkeun balik sarta mastikeun naon kode kaamanan alat urang.

éditan pdf
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngédit file PDF dina iPhone

Sanggeus menit kahiji, urang bakal boga 2 percobaan deui samemeh terminal ngadat deui. Waktos ieu, urang kedah ngantosan 5 menit.

Upami urang ngalakukeun kasalahan pikeun kadalapan kalina, terminal bakal ditumpurkeun deui, tapi waktos ieu, 15 menit. Saatos gagal dina usaha kasalapan, cooldown bakal diperpanjang dugi ka 60 menit.

Usaha kasapuluh mangrupikeun anu terakhir anu Apple nawiskeun urang pikeun muka konci terminal urang sateuacanna meungpeuk eta permanén sarta bakal némbongkeun urang pesen iPhone ditumpurkeun.

Kumaha carana ngalereskeun iPhone ditumpurkeun

Gumantung kana kumaha ati-ati anjeun, urang tiasa mendakan masalah. Upami anjeun parantos ngontrak rohangan dina iCloud, sadaya eusi dina iPhone anjeun disimpen dina méga Apple.

Tapi upami henteu, sareng anjeun nembé nyadangkeun kami, kami ngagaduhan masalah. Masalahna nyaéta hiji-hijina solusi pikeun pesen ieu mulangkeun alat urang ti scratch, anu hartosna kaleungitan sadaya eusi anu aya di jerona.

nyetél rington iPhone
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana nempatkeun rington dina iPhone

Apple kedah nerapkeun fitur anu ngamungkinkeun, ngalangkungan iCloud, muka konci aksés terminal tanpa ningali kedah ngahapus sadaya eusi nu aya di jero.

muka konci layar samsung

Perusahaan Korea Samsung, ngamungkinkeun urang muka konci terminal upami urang hilap kodeu konci, pola atawa alat teu mikawanoh sidik atawa beungeut urang tanpa mupus.

Tangtosna, salami urang parantos ngadaptarkeun terminal dina nami urang sareng akun Samsung. Sakali kami geus muka konci éta, bakal ngajak urang nyieun kode konci sejen, pola atanapi nyeken deui sidik atanapi raray urang.

iPhone 12
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngabagi Wi-Fi tina iPhone

Mudah-mudahan Apple kaasup pilihan ieu dina mangsa nu bakal datang teu jauh teuing sabab bakal nyingkahan loba headaches.

pikeun ngalereskeun hiji iTelepon pareum, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ieu di handap.

Pareuman alatna

Pikeun ngalaksanakeun prosés ieu, PC sareng iTunes dipasang diperyogikeun (Anjeun tiasa ngaunduh tina Microsoft Store) atanapi Mac nu, gumantung kana versi na, bakal kaasup iTunes salaku aplikasi atawa diwangun kana sistem (dimimitian ku macOS Catalina).

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pareuman alatna, prosés anu beda-beda gumantung kana model iPhone.

Pareuman iPhone 8, iPhone X atanapi engké, sareng iPhone SE generasi ka-2:

Pareuman iPhone 8, iPhone X atanapi engké, sareng iPhone SE generasi ka-2:

Urang pencét éta tombol polumeu ka handap sareng tombol pareum layar nepi ka geseran pikeun mareuman alat dipintonkeun dina layar.

Pareuman iPhone 7 / iPhone 7 Plus sareng sateuacana, iPhone SE generasi ka-1:

mareuman iphone heubeul

Pencét lila tombol daya layar nepi ka geseran mucunghul pikeun mareuman alat.

Sakali kami mareuman alat, urang kedah antosan sakedap pikeun mastikeun eta tos rengse dipareuman.

Aktipkeun mode recovery

Sagampil euweuh metoda tunggal mareuman hiji iPhone, asupkeun mode recovery, pikeun ngaktipkeun mode recovery iPhone, urang geus ngalakukeun operasi béda gumantung kana model.

Aktipkeun mode pamulihan iPhone 8, iPhone X atanapi engké sareng iPhone SE generasi ka-2:

modeu recovery iPhone

Kumaha ngaktipkeun mode recovery iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus

Aktipkeun mode recovery iPhone 6s jeung saméméhna, iPhone generasi 1st

Sakali kami geus lokasina tombol nu bakal ngidinan urang pikeun ngaktipkeun mode recovery iPhone urang, urang kudu terus pencét bari urang nyambungkeun iPhone ka PC atawa Mac urang.

modeu recovery

Sakali gambar di luhur (atawa sarupa) dipintonkeun, urang dieureunkeun mencét tombol. Ayeuna, urang kedah nganggo komputer.

Malikeun iPhone

Balikkeun iPhone sareng iTunes

Windows PC - macOS Mojave sareng sateuacana

Upami urang nganggo PC Windows atanapi Mac sareng macOS Mojave atanapi sateuacana, urang teraskeun muka iTunes.

Mulangkeun iPhone nganggo macOS

macOS Catalina sareng engké

Upami urang nganggo Mac sareng macOS Catalina atanapi langkung luhur, urang kedah milarian alat dina kolom kénca sareng pilih.

Sakali alat parantos dikenal ku alat, iTunes atanapi Finder (gumantung kana versi macOS) eta bakal ngadeteksi yén éta téh dina modeu recovery sareng éta bakal nawiskeun urang dua pilihan:

  • Malikeun. Ku ngaklik pilihan ieu, sadaya eusi anu disimpen di jerona bakal dipupus. Upami urang gaduh cadangan dina komputer anu sami, urang bakal tiasa mulangkeun saatos prosésna parantos réngsé.
  • Apdet. Pilihan ieu henteu ngalereskeun masalah nalika terminal dikonci, tapi dianggo nalika alatna ngalaman masalah ngamimitian leres.

Sababaraha tips

Upami anjeun sesah nginget naon kodeu konci alat anjeun sareng anjeun henteu hoyong résiko kaleungitan sadaya data anu anjeun simpen dina alat anjeun nalika anjeun pulih, anjeun kedah mertimbangkeun kamungkinan kaserang iCloud.

Upami Anjeun hoyong nyimpen salinan sadaya eusi nu Anjeun jieun (poto, video) atawa nyalin ka alat Anjeun, solusi idéal nyaéta ngagunakeun iCloud. Ngaliwatan iCloud, anjeun bakal boga sepanjang waktos salinan sadaya eusi dina alat Anjeun dina awan Apple, eusi nu bisa Anjeun mulangkeun sawaktos Anjeun meunangkeun deui aksés ka alat Anjeun.

Apple nyayogikeun ka urang 3 rencana panyimpen anu mayar, sajaba ti 5 GB ditawarkeun haratis:

  • 50 GB pikeun 0,99 euro per bulan.
  • 200 GB pikeun 2,99 euro per bulan.
  • 2 TB pikeun 9,99 euro per bulan.

Upami anjeun parantos ngontrak rohangan panyimpen dina méga kalayan platform sejen, Anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta bebas 5 GB pikeun nyimpen data tina buku alamat, almenak, tugas, catetan jeung leuwih dina iCloud.

Kalayan aplikasi platform aksés awan anu anjeun anggo (OneDrive, Dropbox, Google Drive...) anjeun tiasa ngonpigurasikeun aplikasi supados unggah sagala eusi anyar nu datang ka aplikasi Poto.

Pilihan séjén nyaéta ngagunakeun iTunes dina Windows atawa Mac pikeun nyadangkeun rutin pikeun ngahindarkeun kaleungitan saloba poto sareng video anu anjeun candak nganggo alat anjeun.

Pilihan ieu ogé sayogi di komputer anu dikelola ku macOS Catalina atanapi engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.