Apple iPods anyar ayeuna sayogi

ipod-touch-anyar

Saatos seueur pisan nyarioskeun slip anu dipiboga ku Apple nalika ngantunkeun gambar dina versi anyar iTunes 12.2 anu ngungkabkeun yén iPods bakal diperpanjang ku warna anyar. Intina nyaéta éta dina akhirna parobihan parantos sumping sareng urang parantos tiasa ningali duanana dina halaman wéb Apple sareng dina aplikasi Apple Store modél iPod anyar.

Kulawarga iPod anu aya parantos dirombak, nyaéta iPod shuffles, iPod nano sareng iPod touch. Éta sadayana badé dijual dina warna anu sami. Genep warna anu dina hal ieu nyaéta pérak, emas, pink, biru, rohangan abu-abu sareng beureum.

Kami sadayana sadar kana halaman wéb Apple sareng éta sakitar dua jam ka tukang Toko éta henteu sayogi deui, ngaramal yén aranjeunna akhirna ngadamel Parobihan anu cocog pikeun ngabagéakeun modél iPod anyar.

Sakumaha anu parantos kami nunjukkeun, anu ti Cupertino parantos mutuskeun yén aranjeunna bakal dijual dina genep warna anu béda sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar lulugu tina tulisan ieu. Ieu sanés hiji-hijina perobihan kumargi dina kasus iPod touch urang bakal tiasa milih antara Panyimpenan 16, 32, 64 sareng 128 Gb terasrasakeun prosésor 64-bit énggal.

ipod-shuffle-anyar

Parobihan penting anu sanésna nyaéta kaméra iPod touch anyar. Ayeuna ngagaduhan resolusi 8 megapiksel, sami sareng iPhone pangénggalna, sareng aperture f2.4 sareng lensa lima elemen.. Kaméra payun masih dina 1.2 MPx kalayan aperture f2.2 sareng HDR otomatis pikeun poto sareng video. Résolusiana tetep dina 720p sedengkeun anu tukangna gaduh 1080p.

ipod-nano-anyar

Ogé kedah dicatet yén ku ningkatkeun prosesor aranjeunna ogé parantos lirén ngalebetkeun konéktipitas WiFi énggal anu janten "ac".

Perkawis harga, iPod shuffle bakal dijual € 55 kalayan gudang na 2 GB, iPod nano di € 179 kalayan gudang na 16 GB sareng akhirna teh iPod touch bakal dimimitian dina € 229 pikeun 16 GB, € 279 pikeun 32 GB, € 339 pikeun 64GB sareng € 449 pikeun 128 GB.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.