Asing: Isolasi - Kumpulanna sumping kana Mac App Store

alien-buruan

Dinten ieu gimna dileupaskeun pikeun Mac, Asing: Ngasingkeun - Kumpulan. Ieu mangrupikeun gim énggal ti pengembang Feral Interactive sareng urang bakal asup kana sapatu Amanda, putri protagonis saga pilem ieu, Ellen Ripley.

Dina kasempetan ieu, pangguna Mac App Store ayeuna tiasa ngaunduh saga ieu ti toko online Apple anu diluncurkeun dina 28 Oktober pikeun sababaraha platform salian ti OS X: PC, Linux PS4 sareng Xbox One, ninggalkeun PS3 sareng Xbox 360 tanpa versi ieu gim.

Versi anyar gim ieu mangrupikeun kompilasi anu kalebet judul aslina sareng sadaya eusi anu tiasa diunduh anu dirilis dina jaman na. Anjeun kedah tetep waspada sareng disumputkeun nalika anjeun nyobian mendakan rahasia nasib indung anjeun dina kaulinan ieu salamet sareng horor disetél dina gaya Alien paling murni. Lingkungan labirin di Sevastopol, dijajah ku sababaraha anu salamet pikasieuneun, nyumputkeun sadayana konci turunna sorangan. Anjeun tiasa nyusup ngaliwatan liang hawa, nyusup kana sistem komputer, sareng nganggo sadaya téknologi anu aya pikeun kabur ti Alien, anu tingkah laku anu dinamis mekar saatos unggal patepungan.

alien-game-1

Penting maca sateuacan diunduh syarat minimum ieu di handap:

  • 2,0GHz prosésor Intel minimum
  • 4GB RAM
  • Kartu grafik minimal 1,0GB
  • 35 GB ruang disk gratis

Ogé sapertos di buruan sateuacanna, henteu ngadukung grafik ieu: Séri AMD Radeon HD 4xxx, séri ATI X1xxx, séri ATI HD2xxx, Intel Iris 5100, Intel HD5000, Intel Iris 6100, Intel HD6000, Intel HD5300, séri Intel GMA, Intel HD3000, Intel HD4000, séri NVIDIA 1xx, séri NVIDIA 9xxx, Séri NVIDIA 8xxx, séri NVIDIA 7xxx, séri NVIDIA 3xx. Sareng éta ogé henteu tiasa dijalankeun dina jilid anu diformat anu "luhur, handap."

Alien: Isolation ™ - The Collection (AppStore Link)
Asing: Isolasi ™ - Kumpulanna39,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.