iTunes U, aplikasi pikeun latihan kaluar tina iTunes.

Saha anu henteu terang iTunes U, mangrupikeun platform anu didamel ku Apple kana ékosistem na, sahingga guru tina mata pelajaran naon waé tiasa ngajar kelas. Di jerona urang tiasa mendakan: pelajaran anu didamel ku guru, matéri didaktis, bahkan peunteun tugas murid. Tapi ogé: diskusi kelas atanapi paguneman masing-masing sareng murid pikeun ngajawab patanyaan sareng ngirim koméntar ka aranjeunna.

Sajauh ieu, urang ngagaduhan inpormasi ieu dina "draw draw" anu disebat iTunes. Sareng sanés ngirangan aplikasi éta, upami sanés aplikasi anu dirancang pikeun putereun audio, ayeuna dianggo kanggo sadayana anu Apple henteu terang dimana nempatkeunana. Nya iTunes U, kaluar tina iTunes énggal-énggal

Kalayan datangna iTunes 12.7 (ayeuna dina versi 12.6) kami moal ngagaduhan iTunes U deui sayogi. Pikeun ngaksésna, urang kedah ningali eusi dina aplikasi pikeun ios atanapi Apple TV. Apple ngingetkeun panyipta eusi ogé pangguna parobihan ti Séptémber salajengna.

Parobihan anu penting mimiti nyaéta anjeun moal tiasa ngaksés konténna tina MacOS. Eusi audio gratis sanaos sayogi di Podcast, tapi moal mungkin pikeun ngaaksés versi lengkep aplikasi ti Mac nganggo brosur, kontes, e-book, jst.

Apple parantos ngomunikasikeunana dina na web, ogé pitunjuk anu cocog anu kedah dilakukeun sareng pangguna pangembang kontén, pikeun hijrah ka platform anu énggal. Pikeun pangguna Mac, kami nyarankeun pikeun ngunduh kontén sateuacan Séptémber, pikeun mastikeun yén kami ngagaduhan éta sayogi sepanjang waktos. Sanaos kitu, ti Apple aranjeunna mastikeun yén eusi Audiovisual bakal hijrah kalayan lancar ka Podcast. Saran Apple anu paling anyar pikeun lembaga nyaéta konvérsi file ePub kana PDF.

Kaluaran iTunes U tina aplikasi iTunes mangrupikeun hit. Henteu seueur teuing anu Apple ngabatesan aksés ka platform latihan ieu ka iPad atanapi Apple TV, sabab dinten ayeuna, seueur urang langkung resep nyandak Macbook atanapi MacBook Air, tinimbang iPad, sanaos éta mangrupikeun vérsi Pro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.