Jabra Ngenalkeun Headphone Anyar Evolve2 75

Jabra Evolve2 75

Jabra Evolve2 75 anu anyar dipasihkeun kamari dina acara online perusahaan populér. Langkung seueur pangguna anu resep kana produk perusahaan ieu anu teras damel pikeun ningkatkeun kinerja produk na. Dina hal ieu, Jabra Evolve2 75 mangrupikeun generasi saterusna Evolve2, aranjeunna parantos ningkat sareng ngerjakeun éta pikeun janten headphone fokus pisan kana nyayogikeun produktivitas anu langkung ageung nalika damel sareng ningkatkeun kualitas audio.

Urang tiasa nyarios yén Jabra Evolve2 75 énggal ieu nyaeta aranjeunna gaduh desain sintétik ganda kulit sintétik, anu ningkatkeun ventilasi sareng ngirangan tekanan dina Ceuli. Desain ieu sasarengan sareng bahan-bahan manufaktur anu saé kualitasna ngajantenkeun headphone na nyaman dianggo jam-jaman, boh dina waktos damel atanapi langsung pikeun luang.

Jabra Evolve2 75

ieu sababaraha fitur utama sareng spésifikasi tina Evolve2 75 anyar:

  • 26% langkung seueur pembatalan bising tibatan Evolve 75 berkat adjustable Jabra Advanced ANC, chipset khusus sareng Jabra Dual Foam Technology anyar
  • Mikropon Premium Open Office sareng booming mikropon disumputkeun 33% langkung pondok tibatan Evolve 75
  • Téknologi kalayan 8 mikropon terintegrasi
  • Hingga 36 jam musik sareng 25 jam waktos ngobrol
  • Personalisasi sareng Jabra Sound + sareng Jabra Direct
  • Musik anu kuat sareng speaker 40mm sareng codec AAC

Pondokna, éta ngeunaan ningkatkeun headphone headband anu parantos dipibanda dina katalog produkna sareng sigana mah leres. Jabra Evolve2 75 anyar ieu bakal dSayogi ti 15 Oktober dina halaman wéb Jabra sareng toko-toko kalayan harga 329 euro atanapi 349 dolar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.