Jalan Rage 4, beat'em-up sapertos anu baheula

Jalan Ngamuk 4

Upami anjeun parantos ngamimitian nyisiran rambut abu atanapi anjeun resep ngaraosan kaulinan Palasik, utamina tina jenis beat'm up, langkung sigana anjeun parantos maénkeun salah sahiji judul anu béda ti anu kawéntar Jalan ngamuk, gelar anu taun kamari nampi vérsi kaopat: Street of Rage 4.

SEGA dibuka taun ka tukang Street of Rage 4, klasik anu rMiéling trilogi beat'em up anu paling terkenal sepanjang waktos pikeun mékanika sareng musik na, musik dipangaruhan ku jogét éléktronik. Versi anyar ieu neraskeun jalur tina tilu judul saacanna tapi ku mékanika anyar, grafik digambar tangan anyar sareng soundtrack anu hebat.

Diantara karakter anu urang gaduh urang manggih kami mendakan Axel, Blaze, Cherry, Floyd sareng Adam, masing-masing ngagaduhan kaahlian béda anu ngumpulkeun pikeun ngabersihan jalan. Salaku tambahan kana gerakan klasik, versi anyar ieu kalebet gerakan énggal sareng téma musik énggal anu bakal ngiringan urang nalika tugas ngabersihkeun urang, ngadistribusikaeun kayu bakar.

Syarat Jalanan Ngamuk

Pikeun tiasa nampi judul ieu, alat minimum anu diperyogikeun nyaéta Mac anu nganggo prosesor Intel Core 2 duo / AMD Phenom II X4 965 (dianjurkeun Intel Core i5), dibarengan ku Memori 4 GB RAM (Disarankeun 8 GB) sareng grafik NVIDIA GeForce GTS 250 sasarengan 8 GB rohangan panyimpenan.

Versi minimum macOS pikeun tiasa masang sareng nikmati judul ieu nyaéta OS X 10.9 Mavericks atanapi saluhureuna. Jalan Ngamuk 4 sayogi ngalangkungan Steam pikeun harga 24,99 euro. Hanjakalna, Mr. X Nightmare DLC ngan sayogi pikeun Windows.

Hanjakalna teu sayogi di Mac App StoreSanaos operasi Steam sami sareng ieu, kusabab sakali anjeun mésér judul, anjeun henteu kedah ngaunduh, éta bakal teras-terasan dikaitkeun sareng akun anjeun sareng anjeun tiasa ngaunduh iraha waé anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)