Oddworld: Stranger's Wrath, petualangan luar biasa pikeun terasrasakeun sareng Mac anjeun akhir minggu ieu

Murka Oddworld Stranger

Dear pamiarsa tina Abdi ti mac, Jumaah parantos sumping sareng seueur diantara anjeun ngan ukur sababaraha jam jauh tina ngantunkeun padamelan atanapi kelas sareng nyanghareupan sabtu minggu anu saé di mana anjeun bakal nyobian ninggali kawajiban pikeun bakti diri pikeun istirahat sareng hobi anjeun. Sareng upami anjeun resep kana kaulinan, dinten ieu kami ngajukeun a petualangan aksi gancang-gancang, kaulinan pikeun komputer Mac anjeun anu grafik na nyaéta karya seni asliOddworld: Murka deungeun.

Oddworld: Murka deungeun mangrupakeun kaulinan petualangan aksi dibéntangan ku moro hadiah anu ambisius anu kedah ngajajah lingkungan anu beragam sapertos leuweung subur anu pinuh ku kahirupan atanapi pabrik industri ageung, ogé nyanghareupan karakter anu paling panasaran. Salaku tambahan, upami anjeun buru-buru anjeun tiasa nguntungkeun a Diskon 40%. Entong ngantep éta kabur.

Oddworld: Murka deungeun

Kami puncakna saminggu tawaran sareng émosi anu hébat (iPhone 8 sareng 8 Plus énggal parantos dijual dinten ayeuna) sareng petualangan anu pikabungaheun pikeun Mac anu kasohor pikeun téma anu ngahibur sareng anu ngagaduhan grafik anu saé-leres diwangun. Abdi nyarios Oddworld: Murka deungeun, kaulinan anu ditetepkeun ku Game Informer salaku "Karya seni anu pikasieuneun sareng didamel indah" sareng anu menonjol pikeun sajarah na tindakan dipak kalayan gancang paced, lincah ti mana anjeun moal rék kabur nalika langkung ti dua puluh jam ulin kalebet.

Oddworld: Stranger's Wrath, petualangan luar biasa pikeun terasrasakeun sareng Mac anjeun akhir minggu ieu

Sajarah Oddworld: Murka deungeun tempatna di "Western Mudos" dimana na unik sareng lucu Tatanggana mendakan yén lahanna nuju diilikan. Asing, a moro kurnia saha anjeun bakal masihan kahirupan, sumping ka tempat anu dilengkepan ku senjata anu khas pisan sareng siap nyanghareupan puluhan puluhan musuh.

Sanaos aksi luar biasa tina kaulinan ieu, éta mangrupikeun carita lucu pisan, ku grafik anu saé, soundtrack sampurna pikeun kasempetan éta, sareng seueur strategi, senjata sareng sanésna supados anjeun teu bosen sakedap.

Oddworld: Murka deungeun sayogi dina sababaraha bahasa, kalebet kana Español. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahemat kaulinan anjeun, ogé nunjukkeun papan pamimpin sareng prestasi liwat iCloud. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo pengendali XBOX 360, PS3, PS4 sareng anu sanésna. Harga biasana € 5,49 tapi ayeuna anjeun tiasa kéngingkeunana ngan ukur € 3,49. Tangtosna, tawaran éta Waktos Terbatas Sareng kami henteu terang iraha éta réngsé, janten, naséhat kami nyaéta anjeun unduh éta gancang-gancang supaya anjeun tiasa nguntungkeun diskon. Émut yén pameseran langsung di Mac App Store janten, upami éta henteu ngayakinkeun anjeun, anjeun tiasa nyungkeun artos ngabalikeun duit sareng kéngingkeun artos anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.