Ngadamel mosaik Emoji anu éndah kalayan gambar naon waé

soydemac-emoji

Naha anjeun resep kana simbol Emoji? Naha saur anjeun anjeun parantos ningali sadayana kalayan sakumpulan gambar alit ieu anu disebut Emoji atanapi emotikon?

Ogé siap-siap ningali parobahan artistik anu spektakuler dina poto karesep anjeun hatur nuhun ka Emoji. Mangrupikeun alat anu saé anu ngamungkinkeun para pangguna ngadamel mosaik anu éndah kalayan gambar berkat Emoji anu kami sayogi ayeuna.

Naon anu bakal kami nunjukkeun saatos luncat mangrupikeun alat anu ngahibur anu ngamungkinkeun urang ngarobih poto saleresna ku mosaik emotikon. Alat atanapi aplikasi wéb anu tiis ieu parantos didamel ku Eric Andrew Lewis, anu ayeuna janten pamekar wéb di The New York Times.

Foto lulugu tina tulisan ieu atanapi gambar sanésna tiasa dirobih dina sadetik janten gambar anu pinuh ku émotik Emoji ieu anu masihan tampilan anu béda pisan pikeun gambar sareng seueur deui upami urang ngazum ngeunaan dirina sareng urang terang yén sadaya anu nyiptakeun poto ieu gambar leutik anu urang mendakan dina Mac sareng alat sélulér urang. Jelas, upami poto anu kami pilih ngagaduhan seueur detil, éta bakal langkung rumit pikeun alatna, tapi hasilna anu diala ngan saukur spektakuler.

imac-emoji-1

Pikeun ngalaksanakeun karya seni ieu sareng Emoji, ngan ukur perlu aksés wéb tina titik ieu sareng muatkeun gambar anu urang hoyong gentoskeun janten mosaik Emoji. Catet yén ieu tiasa dilakukeun tina alat naon waé kalebet iPad sareng sakali didamel urang tiasa nyimpen éta kanggo dikirim ka kulawarga, babaturan sareng kenalan urang. 

Ngarasakeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.