Jimmy Iovine sareng Jony Ive nyarios dina acara Vanity Fair salajengna

Sapertos taun kamari, Jony Ive pikeun wawancara jeung editor tina publikasi Vanity Fair, Graydon Carter, pikeun ngobrolkeun sajarah desain industri ti mimiti Ive dina karir ieu dugi ka produk pangénggalna anu dikaluarkeun dugi ka ayeuna.

Dina wawancara sateuacanna parantos aya patarosan anu rada komitmen Salaku conto, nalika éditor naroskeun pendapat guru desain ngeunaan "salinan" Cina tina iPhone, kalayan mérek terkenal sapertos di nagara Asia sapertos Xiaomi, khususna anjeunna ngawartoskeun ka anjeunna yén lamun anjeunna nganggap yén salinan ieu aya sababaraha cara upeti kana padamelan anu parantos dilakukeun.

https://www.youtube.com/watch?v=ef69BUlge-AA lo cual, el jefe de diseño de Apple contestó:

Kuring henteu ningali éta salaku pujian, kuring ningali éta salaku maling […] Hésé nalika anjeun ngalakukeun hal pikeun pertama kalina sareng anjeun henteu terang naon anu bakal anjeun damel. Kuring kedah jujur, hal terakhir anu kuring pikirkeun nyaéta 'Oh éta pujian. Kuring ngan ukur mikirkeun akhir minggu anu kuring bisa di imah kuring sareng kulawarga, aranjeunna henteu datang deui 'Saur éta anu nyolong sareng teu puguh. Sigana mah henteu kunanaon.

Dipiharep dina acara taun ayeuna bakal aya diskusi anu langkung jero Dina topik anu dipikaresep pikeun komunitas téknologi sanés, Vanity Fair ogé janji yén bakal aya réfléksi anu béda-béda jaman baheula boh ka hareup ku tamu "teu kaduga". Penting pikeun dicatet yén sanaos henteu acan dikonfirmasi, Ive ampir pasti bakal dibarengan ku eksekutif perusahaan anu sanés sareng mantan CEO audio Beats, Jimmy Iovine.

Aranjeunna ogé bakal ngahadiran ko-pangadeg Tesla / SpaceX, Elon Musk, ogé Facebook Mark Zuckerberg sareng Walt Disney's Bob Iger. Salaku tambahan ogé bakal aya pamaén lengkep "Silicon Valley," CEO 21st Century Fox James Murdoch sareng seueur deui.

Acara ieu bakal diayakeun ti 5 Oktober dugi ka 7 Oktober di Yerba Buena Center pikeun Seni di San Fransisco, California.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.