Jon Stewart balik deui kana tipi nganggo Apple TV +

Jon Stewart

Deui urang ngobrol ngeunaan rencana Apple ayeuna sareng anu bakal datang ngeunaan jasa pidéo streaming na. Dina kasempetan ieu, urang kedah nyarios ngeunaan Jon Stewart, panulis, produser sareng tilas host The Daily Show, anu bakal balik deui kana tipi saatos pensiunan di 2015, Numutkeun ka The Hollywood Reporter.

Jon Stewart bakal janten host acara ayeuna, dimana jejer anu paling penting dina waktos ieu bakal dibahas. Dina waktos ayeuna, teu aya judul pikeun balikna presenter ieu kana TV. Anu urang terang nyaéta unggal episode bakal panjangna sajam sareng dina produksi, salian ti Stewart, urang ogé mendakan Richard Plepler, baheulana ti HBO.

Jon Stewart parantos langkung ti 20 taun sora sindiran politik Amérika ngalangkungan Comedy Central, sareng kéngingkeun langkung ti 20 Emmy Awards. Saprak ninggali The Daily Show, anjeunna parantos museurkeun usahana ka eksekutif anu ngahasilkeun The Telat Show Witch Stephen Colbert.

Séri moal gaduh episode mingguan atanapi bulanan, Janten aranjeunna bakal sumping kana Apple TV + nalika timbul masalah anyar. Kumaha upami éta bakal ngagaduhan kontén biasa bakal dina format podcast, sahingga mastikeun rencana Apple pikeun nganggo platform podcast na pikeun ningkatkeun eusi anu ditawarkeun dina Apple TV +.

Apple museurkeun usahana na sanés ngan ukur dina séri pilem fiksi sareng dokumén, tapi ogé dina eusi ayeunaOprah sareng panandatanganan Stewart janten dua conto anu jelas ngeunaan naon anu badé dijantenkeun Apple TV +: jasa pidéo streaming dimana anjeun tiasa mendakan sadaya jinis eusi, ti fiksi dugi ka beja panganyarna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.