Jony Ive janten tokoh anu kawéntar dina sajarah Inggris.

Jony Ive nuduhkeun gigireun potrét anu parantos didamel anjeunna sareng mangrupikeun bagian tina Galeri Potrét Nasional

Sir Jonathan Paul Ive, urut desainer lulugu Apple, anu ngabayangkeun sareng ngawangun garis iPhone, Mac, Apple Park, Apple Watch sareng iPod, parantos kagambar ku fotografer Andreas Gursky. Hasilna ayeuna dipamerkeun di Galeri Potrét Nasional di Inggris.

Musium ieu diciptakeun ku ideu host potret inohong boga pangaruh dina masarakat Inggris, yén aranjeunna sanggup mangaruhan batur. Kumpulanana kalebet poto, lukisan, kartun, gambar sareng patung. Ayeuna anjeunna ngagaduhan gambar anyar dina tembok na tentang naon salah sahiji hébat Apple.

Jony Ive ngadamel tandatanganana dina Apple. Ayeuna éta bakal ngantepkeun tandana ka batur

Sadaya jalma anu poto na aya di Galeri Potrét Nasional Karajaan Inggris, éta kusabab éta jalma-jalma anu parantos nyumbangkeun seueur élmu ka dunya Inggris. Éta ogé dianggap jalma anu ngagaduhan kapasitas anu cekap pikeun mangaruhan batur pikeun ningkatkeun sareng ngahontal tujuan anu mimitina sigana teu mungkin.

Éta anu panginten anu tanggung jawab musium nalika aranjeunna nugaskeun fotografer Andreas Gursky pikeun ngagambarkeun Jony Ive kalayan kaméra na. Anjeunna henteu ngalakukeun nanaon deui sareng henteu kurang ti di fasilitas Apple Park Maret kamari taun ieu. Sateuacan nguping béja yén tilas desainer lulugu Apple, anjeunna ninggalkeun perusahaan pikeun mendakan perusahaan nyalira. Potrét ditampilkeun dina kamar 32 galéri.

Jony Ive Tilas Présidén Desain Apple

Ieu kumaha aranjeunna ngajelaskeun Jony Ive dina paméran paméran:

"Jony Ive mangrupikeun salah sahiji tokoh terkenal dina desain kontemporer. Dijelaskeun ku pangadeg Steve Jobs salaku pasangan kréatipna, Ive ngagabung sareng Apple di 1992. Tina desain canggih na pikeun iMac sareng iPhone dugi ka ngawujudkeun visi Apple Park di 2017, kalungguhanana parantos janten inti tina ambisi progresif sareng kasuksésan Apple. Kang usanés salah sahiji ti saeutik potrét Andreas Gursky sareng hiji-hijina waktos anjeunna ngayakeun proyek sapertos ka musium umum, tambihan énggal dina koléksi ieu nunjukkeun kagum profesional dina dua tokoh kreatif anu unggul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.