Kadali Apple TV anyar sénsitip pisan pikeun tetes

Rusak jauh-apel tv 4-0

Persis saminggu kamari Apple ngical Apple TV generasi kaopat kalayan novelty penting dina konsépna salaku alat hiburan tapi ngajaga basis platform na pikeun luang digital, kalayan kamungkinan nonton pilem sareng serial anu henteu kaetung ngalangkungan platform na atanapi anu sanés sapertos Netflix.

Pokokna dinten ieu urang moal marios ka fitur anu ditambihan dina Apple TV anyar ieu Diantara anu parantos kami bicarakan dina tulisan anu sanés ieu, upami henteu éta kami bakal langkung fokus kana hiji aspék anu sigana parantos ngala bobo dina pangguna tangtu alat Apple anyar-anyar ieu, sareng nyaéta résistansi kendali ka ragrag sigana henteu saé saéna.

Rusak jauh-apel tv 4-1

Upami urang balik deui ka modél sateuacana, kadali jauh éta rada dasar, kalayan ngan ukur dua tombol sareng "silang", kadali éta saéstuna diwangun dina aluminium sareng parantos janten salah sahiji anu paling tahan anu kuring kagungan. Khususna, kuring nyarioskeun waktos nalika kuring tiasa turun tina méter jangkung kana taneuh sareng henteu ngadamel tanda hiji, damel sampurna.

Ayeuna jarak jauh gaduh langkung tombol salain bagian na diwangun dina gelas salian ti aluminium anu parantos klasik di Apple. Pikeun ieu kedah ditambihkeun yén kadali jarak jauh gaduh ciri deteksi gerak pikeun aplikasi sareng kaulinan anu tangtu anu bakal ngajantenkeun langkung épisién, janten upami murag, gelasna tiasa rusak, sapertos anjeun tiasa ningali dina gambar di luhur tulisan.

Pribadi kuring mikir yén ayeuna langkung ti heula urang kedah mésér sampeu pikeun jauh, tapi Hayu urang émut kasus Nintendo Wii sareng kadali anu musnah ku kacilakaan nalika maénkeun kaulinan anu tangtu dimana anjeun kedah ngadamel gerakan dadakan sareng gancang ku panangan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nu make cenahna

    Serius? Anjeun tiasa ningali naon waé anu dicarioskeun ngeunaan rarancangna, atanapi arah anu pikahariwangeun anu dicandak Apple dina produkna (harga, desain henteu praktis ...) tapi anu anjeun carioskeun nyaéta urang kedah mésér kasus remot ... Naha urang bodo atanapi ?