Kalayan watchOS 7.6, fungsi ECG tina Apple Watch ngahontal 30 daérah énggal

Fungsi ECG tina Apple Watch ngahémat kahirupan di Euriopa

Fungsi ECG sumping ka Apple Watch kalayan diluncurkeunna Series 4, langkung ti 2 taun ka pengker, nanging, kusabab kanyataanna éta kedah ngungkulan sababaraha prosedur di unggal nagara dimana Apple hoyong nawiskeun fungsi ieu, prosés nyoko éta parantos langkung laun tibatan Apple panginten mimitina bakal diarepkeun.

Salami sababaraha minggu ka pengker, fitur ieu parantos dipasihkeun di Cina sareng Australia. Tapi ku sékrési watchOS 7.6, fitur ieu ayeuna sayogi di 30 nagara énggal, sakumaha urang tiasa tingali dina detil vérsi dina halaman wéb Apple.

Versi anyar ieu watchOS, salian ti dukungan kanggo aplikasi ECG, dukungan pikeun fungsi béwara denyut jantung anu henteu teratur. Daérah énggal dimana fungsi éléktrokardiogram tina Apple Watch Series 4 teras tiasa dianggo nyaéta:

  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua jeung Barbuda
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • kapuloan Cook
  • Siprus
  • Dominica
  • Éstonia
  • Fiji
  • Téritori Kidul Perancis
  • Gibraltar
  • Guadalupe
  • Guernsey
  • Haiti
  • Pulo Man
  • Jersey
  • Monaco
  • Montserrat
  • Nauru
  • Kapuloan Norfolk
  • Seychelles
  • Slovénia
  • St. Barthélemy
  • St. Héléna
  • Kitts sareng Nevis
  • St. Martin
  • St Vincent sareng Grenadines
  • Wikivoyage
  • Vatikan Kota

Kumaha jalanna ECG

Ku cara ngetok sénsor denyut jantung internal sareng aplikasi detak jantung bawaan, béja Laju Heart Irregular ngirining pangguna upami tingkat jantungna parantos luhur atanapi sahandapeun tingkat anu disarankeun bari dianggurkeun salami 10 menit.

Ayunan sapertos kitu henteu aya alesan anu jelas tiasa nunjukkeun tingkat jantung anu berpotensi bahaya sareng ngakibatkeun kaayaan anu langkung serius, sapertos fibrillation atrial (AFib).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.