Kalayan langkung jero anjeun tiasa ngarobih macOS Catalina sakumaha karesep anjeun

Aplikasi anu langkung jero pikeun Mac ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun macOS kumaha anu anjeun pikahoyong

Dina sababaraha tutorial anu kami parantoskeun dina halaman ieu, diperyogikeun nganggo konsol paréntah dina kasempetan pikeun nuliskeun kode ganjil. Kami terang yén éta henteu gampang sapertos anu anjeun pikirkeun atanapi baca heula, éta sababna kami nyandak aplikasi ieu, langkung jero. Pikeun aranjeunna anu hoyong ngantepkeun macOS Catalina versi anu dipikahoyong, tanpa kedah ngetik hiji garis.

Langkung jero ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun macOS X kalayan gampang sareng anu anjeun pikaresep. Aplikasi parantos veteran, tapi éta henteu lirén pisan kana naon anu dilakukeun sareng éta ogé gratis.

Ngarobih ampir naon waé dina macOS Catalina sareng Deeper

Langkung jero Ayeuna waé parantos diénggalan kana vérsi 2.5.1 kalayan sababaraha paningkatan dibandingkeun anu sateuacanna. Utamana dina hal kaamanan sareng kesederhanaan, versi parantos didamel anu tiasa dianggo sacara éksklusif sareng macOS Catalina. Kanggo versi macOS anu langkung lami, anjeun kedah milarian anu cocog.

Aplikasi ieu, anu ogé gratis, nyanggakeun urang caspék onfigure tina OS X yén priori henteu tiasa dirobih ku pangguna. Diantara tindakan anu tiasa urang laksanakeun kalayan Deeper nyaéta:

Langkung jero tiasa diunduh tina Software Titanium sareng sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna, éta gratis gratis. Pilihan anu saé pikeun ngarobih fungsi priori anu teu tiasa dirobih ku cara anu aman, kumargi pendaptaran aplikasi bakal ngabantosan urang pikeun ngabalikeun naon anu urang laksanakeun sareng ku naon anu henteu urang sapinuhna wareg.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.