Kami nguji headset kaulinan Astro A10. Kualitas kaulinan dina harga anu saé

Astro A10 Sisi

Dina titik ieu kami yakin yén leuwih ti hiji geus nyaho teguh Astro. Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur anak perusahaan Logitech anu hébat, perusahaan anu dipikanyaho ku urang sadayana sareng ku jutaan pangguna di sakumna dunya anu mikaresep produkna.

Dina hal ieu, perusahaan parantos ngantunkeun sababaraha headphone anu difokuskeun kana sadaya jalma anu pamaén, pamaén nyata. Ieu mangrupikeun modél A10, modél headphone anu gaduh desain anu saé spektakuler sareng anu paling héran nyaéta hargana estu ketat pisan pikeun kualitas bahan sareng audio anu ditawarkeunana.

Dinten ieu kami bakal ningali sakedik langkung rinci ngeunaan jinis headphone ieu anu sanaos fokus kana pamaén, aranjeunna tetep headphone anu tiasa dianggo dina alat Apple naon waé, naha éta iPhone, Mac atanapi iPad urang, salami aranjeunna gaduh konektor jack 3,5mm saprak dina hal ieu headset kabel.

Desain sareng kualitas bahan tina Astro A10

Kasus hareup Astro A10

Dina titik ieu urang kudu nyebutkeun yén headphone boga desain anu saé sareng kualitas bahan. Leres yén ieu mangrupikeun headphone anu didamel tina plastik sareng kuring bakal nyarioskeun ka anjeun yén dina pandangan anu pertama aranjeunna sigana kualitasna goréng, tapi teu aya anu langkung jauh tina kaleresan. Rarancangna nuturkeun garis headphone astro, janten upami anjeun resep headphone kalayan desain ieu, aranjeunna sami sareng sesa produk anu aya dina katalog na.

A10 ieu gaduh bantalan anu leres-leres sanajan anjeun gaduhna salami sababaraha jam. Pribadi kuring tiasa nyebatkeun yén saatos sakitar tilu jam pamakean kontinyu kuring henteu ngaraos teu ngarareunah nanaon, sanaos leres-leres aranjeunna rada alit dina sagala cara, boh hampang anu nutupan ceuli sareng helm sacara umum. Ieu ngagaduhan bagian anu saé sareng janten alit aranjeunna pas dimana waé sareng urang tiasa gampang nyimpenana dina ransel alat urang.

Sakumaha urang nyarios desain anu cukup modern jeung nuturkeun garis sesa produk tina sungut renowned ieu, mantuan kami kalawan posisi alus bari urang keur maén atawa ngadengekeun musik favorit urang mana. Leres yén mikropon rada ageung upami urang nganggo headphone ieu pikeun ngadengekeun musik urang, tapi urang henteu kedah hariwang ngeunaan éta sabab dikumpulkeun dina bagian headband sareng éta bakal katingalina kirang ergonomis nalika urang ngagunakeunana.

Penting pikeun dicatet yén résistansi headphone ieu ngalawan twisting sareng anu sanésna langkung kabuktian sareng sanaos kami henteu nyarankeun ngalakukeunana supados aranjeunna henteu sangsara, anjeun tiasa ningali dina halaman wéb kumaha aranjeunna pulas bagian headband sareng aranjeunna balik deui ka posisi maranéhanana tanpa boro flinch. Résistansi A10 ieu ka ragrag sareng anu sanésna spektakuler berkat bahan anu dianggo pikeun pembuatanna.

Dina watesan kelir, aranjeunna nawiskeun rupa-rupa aranjeunna. kaasup model warna mint, kulawu, hiji bodas kalayan warna di sisi, hideung lilac. Rupa-rupa kelir estu metot sarta nawarkeun rupa-rupa kamungkinan pikeun sakabéh rasa.

Kualitas audio

Kotak Astro A10

Dina titik ieu, teu aya anu kedah dicarioskeun tapi urang nuju nyanghareupan headphone anu spektakuler dina hal kualitas audio. Ieu mangrupikeun headphone khusus pikeun pangguna anu hoyong maénkeun kalayan kualitas sora anu pangsaéna sareng ngadangu sagala léngkah jeung sora nu diperlukeun dina kaulinan.

Aranjeunna gaduh bass anu saé upami aranjeunna ogé ngamungkinkeun anjeun ngadengekeun musik kalayan tenang sareng aranjeunna sabab kualitas sorana luhur. Di sisi anu sanésna, bentukna ngajantenkeun headphone éta Aranjeunna ngasingkeun urang pisan ti luar sareng bantalan adaptasi kana ceuli urang, ngasingkeun sora anu saé pisan. jaba. Ieu écés mangrupikeun titik anu penting pikeun jinis headset ieu sabab konsentrasi maksimal diperyogikeun dina kaulinan sareng anjeun tiasa gaduh éta.

Ieu sanés headphone khusus pikeun ngadangukeun musik tapi sakumaha anu urang nyarioskeun aranjeunna ngamungkinkeun pilihan ieu ka sadaya anu hoyong dianggo pikeun éta. Dina hal ieu urang bisa disebutkeun yen headphone sampurna minuhan fungsi maranéhanana sarta ngidinan pamaké pikeun ngadengekeun sagala jenis musik, nuhun, salawasna ngagunakeun konektor jack 3,5 mm.

Tanpa ragu, urang ngadangukeun headphone khusus pikeun sadaya pamaén anu nungtut, tapi dina firma aranjeunna gaduh model sanés anu rada unggul dina hal kualitas audio. Ieu salawasna gumantung kana anggaran anjeun boga pikeun jenis ieu asesoris, anjeun tiasa tingali sagala model dina ramatloka Astro resmi sareng pilih anu paling anjeun resep, A10 ieu sampurna minuhan tujuanana.

Eusi kotak sarta spésifikasi

eusi Astro A10

Dina hal ieu urang kudu nyebutkeun yén headphone gaduh sagalana nu peryogi pikeun ngamimitian maén kotak ngawengku a kabel cukup panjang nu kontrol a ogé ditambahkeun kana naek tur nurunkeun sora karesep urang. Kami sono yén kontrol tambihan ieu dina kabel 3,5mm henteu ngijinkeun mikropon dijempékeun.

Jero kotak urang ogé manggihan hiji kabel adaptor kalawan colokan ganda pikeun sakabéh jalma anu ngagunakeun PC jeung boga kartu sora. Urang tiasa nganggo konektor pink sareng héjo dina adaptor pikeun mikropon sareng headset. Ku cara ieu anjeun kéngingkeun kualitas sora anu langkung saé dina kaulinan. Jelas buklet sareng jaminan sareng petunjuk pikeun dianggo ogé stiker supados anjeun tiasa nempatkeun dimana waé.

Bungkusan sareng presentasi nalika anjeun muka kotak headphone ieu leres-leres kualitasna sareng Astro mangrupikeun salah sahiji merek anu pangsaéna pikeun headphone gamer. Ieu nyaéta sababaraha spésifikasi utama A10:

  • Mikropon: 6,0mm mikropon unidirectional
  • Gandeng: Leuwih ceuli
  • sambungan: 3,5-pin 5mm jack
  • supir: 32mm Neodymium Magnet
  • Réspon frékuénsi: 20 – 20.000 Hz
  • Distorsi: <3% dina 1kHz 104dB +/-3dDB dina 1kHz
  • DC impedansi 32 ohm
  • Beurat tanpa kabel: 246 gram
  • Jangkungna: 17,3 cm (slider ditutup)
  • rubak: 18,3cm
  • Jerona: 7,7 cm

Harga tina Astro A10

Dina hal ieu, teu aya headphone, sakumaha urang geus nyebutkeun ti mimiti, aranjeunna henteu nawiskeun harga tinggi ka pamaké, aranjeunna headphone rada mirah nyokot kana akun fitur maranéhanana, kualitas sora jeung nu aranjeunna dirancang husus pikeun gamers. . Harga ditawarkeun dina ramatloka gastro sorangan € 61,99 sanajan éta leres yen dina sababaraha promosi maranéhna bisa kapanggih malah langkung mirah.

Astro A10
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
61,99
  • 100%

  • Astro A10
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Kualitas sora
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • kualitas sora alus
  • Kualitas sareng bérés tahan
  • harga pohara alus

Kontra

  • Meureun saeutik leutik di dimensi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.