Apple Campus 3 aya sareng kami gaduh pidéo sareng sababaraha gambar proyék

apel-kampus-3

Sacara pribadi, kuring parantos maju yén kuring henteu terang ngeunaan gedong ieu anu diwangun sakitar 5 km ti tempat Apple Campus 2 bakal ayana, dimana urang ningali sakedik evolusi na unggal bulan. Enjing ieu tim Soy de Mac milarian pidéo bulan sasih Séptémber di Apple Campus 2 sareng kami kaget ningali sagala rupa pidéo anu ngumumkeun Apple Campus 3. Janten kami parantos angkat ka vidéo Matthew Roberts, youtuber terkenal anu nunjukkeun kami gambar spektakuler Apple's Campus 2 ti drone na sareng kami ogé mendakan Campus 3 ieu anu aya di Sunnyvale, di Silicon Valley anu sami.Janten ieu teh pidéo ieu ngeunaan «katutupan» Kampus 3 ieu Ti handap ieu kami bakal ningali sadaya inpormasi anu kami tiasa kumpulkeun ti dinya, pikeun ayeuna urang bade nganggo pidéo:

Sakali kami parantos ningali pidéo sareng sakedik ideu ngeunaan naon ieu Apple Campus 3, urang moal tiasa nyingkir éta jumlah gambar tina proyék anu kami kumpulkeun dina galéri ieu sahingga anjeun tiasa ningali padamelan anu réngsé.

Kabeneran aya Campus 3 anyar ieu relatif caket kana "SpaceShip" sareng sababaraha perusahaan sapertos ibion ​​Corp atanapi Avantis Medical, diantarana, ngagaduhan fasilitas di lokasi pangwangunan. Daérah anu bakal nempatan gedong Apple sakitar 7,3 hektar sareng simpang antara ieu sareng Kampus 2 dilakukeun ku nuturkeun Jalan S Wolfe. Proyék ieu katelah Pusat & Wolfe sareng anu bertugas ngalaksanakeunana nyaéta HOK Arsiték.

Kampus 3 anyar ieu anu ngagaduhan sertifikasi jinis anu sustainable LEED Platinum, Éta ngagaduhan 3 gedong melengkung anu spektakuler sareng permukaan anu sami sareng Kampus 2, bénten pisan 4 lanté luhur sareng 2 basement, éta ogé ngagaduhan gedong 2-lantai anu caket, parkir, daérah anu aya teras sareng kebon dina hateup gedong, seueur kawasan héjo antara gedong sareng pedalaman pikeun konperénsi sasarengan sareng jasa anu béda sapertos kafetaria, gim, jst. Éta ampir 72.000 m2, dimana ampir total gedong ditakdirkeun ka kantor sareng dimana Apple bakal tiasa neraskeun ngembangkeun alat, parangkat lunak sareng produk na.

Sabenerna kuring tiasa nyebatkeun yén kuring henteu sadar pisan ngeunaan proyék ieu sareng kuring bahkan henteu émut Apple nyalira mairan naon-naon ngeunaan éta kecuali sakitar 5 taun ka pengker nalika disebatkeun yén di akhir Apple Campus 2 padamelan bakal dimimitian di Kampus anu sanés, sigana mah ieu parantos dijalankeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.