Office 2016 ayeuna sayogi pikeun Mac tanpa langganan Office 365 kalayan harga 149 Euro

Kantor 2016-mac-beta-test-0

Saatos berita munggaran peluncuran suite kantor anyar ku Microsoft pikeun Mac, éta janten kanyataan nalika Office 2016 pikeun Mac dileupaskeun usum panas ayeuna, hanjakalna éta ngan ukur dilakukeun pikeun anu ngagaduhan langganan Office 365 atanapi pikeun pangguna anu mésér salah sahiji langganan ieu dina harga 69 Euro per taun atanapi 7 Euro per bulan, dina modalitas anu paling murah kalayan lisénsi pikeun Mac tunggal, upami urang milih vérsi «Bumi» pikeun 5 PC atanapi Mac kami kedah mayar 100 Euro per taun atanapi 10 Euro per bulan.

Ayeuna urang tingali kumaha kamari pérsi bebas tina Office 2016 pikeun Mac diluncurkeun, ngamungkinkeun saha waé pikeun mésér parangkat lunak ieu langsung tanpa kedah gaduh langganan aktip di Office 365. 

Kantor 2016-Standalone Vérsi-Mésér-0

Upami anjeun milih mésér versi "mandiri" tina Office 2016 ieu tanpa langganan, Bakal ngagaduhan harga 149 Euro kalayan lisénsi pikeun tim dina vérsi na pikeun Home sareng Siswa atanapi 279 Euro upami urang milih vérsi pikeun perusahaan (anu kalebet Outlook sabalikna tina versi Student). Salaku tambahan kami ogé bakal gaduh panyimpenan 15 GB dina One Drive teu sapertos langganan Office 365 kalayan 1 terabyte ruang.

Tina sudut pandang kuring, upami urang ngarencanakeun ngomean suite ieu dina 3 taun ka hareup (asumsina versi anyar kaluar), langkung disarankan pikeun milih langganan, kusabab tungtungna urang bakal mayar sacara praktis sami sareng upami urang mayar sadayana sakaligus. sareng langkung seueur pilihan anu sayogi.

Kantor 2016-Standalone Vérsi-Mésér-1

Perhatoskeun yén Office 2016 for Mac parantos ngagaduhan suite aplikasi lengkep didesain ulang, kalebet Word, Excel, PowerPoint, Outlook, sareng OneNote. Aksés ngan ukur bakal sayogi ngalangkungan langganan Office 365. Parangkat lunak éta ogé kalebet fungsionalitas awan anu ditingkatkeun, kalebet kamampuan pikeun sababaraha pangguna kolaborasi dina dokumén anu sami sacara real-time nalika ngagunakeun aplikasi anu sami dina platform anu sanés. Naha Mac, iPad atanapi PC salaku conto.

Malah ayeuna aktip ayeuna ogé dioptimalkeun pikeun alat anu ditampilkeun Rétina. Upami anjeun resep kéngingkeun édisi ieu anjeun tiasa ngalaksanakeunana tina tautan di handap ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael Rodriguez Castillo cenahna

    Naha harga éta kalebet Outlook?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Rafael,

      upami éta kalebet Word, Excel, PowerPoint, Outlook, sareng OneNote. Anjeunna nempatkeun kana tulisan 😉

      Salam!