Logitech Craft, langkung seueur tibatan keyboard

Nalika Logitech ngumumkeun kibor Karajinan anyarna, éta jelas pisan yén éta kedah dicobian. Abdi bogoh ka Mx Master 2s sareng Mx Ergo, sanés ngan ukur pikeun kualitasna salaku alat tapi pikeun parangkat lunak anu ngiringan sareng anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih fungsi tombol sareng gerakan na.

Kibor nirkabel, backlit, sareng desain anu saé sareng di luhurna nganggo parangkat lunak anu sami anu kuring resep pisan ... Éta kedah dibuktikeun tanpa diragukeun sareng saatos sababaraha minggu nganggo keyboard unggal dinten kuring tiasa nyebatkeun kuring parantos tayangan asak. Sareng kasimpulanana, ku cara kasimpulan, nya éta Éta kibor anu pangsaéna anu tiasa anjeun mésér ayeuna kanggo Mac anjeun. Analisis sareng gambar sareng video, di handap ieu.

Desain sareng Spésifikasi

Éta mangrupikeun keyboard nirkabel anu didamel dina aluminium sareng plastik, kalayan tata letak konci dina basa Spanyol, keypad numerik, mémori dugi ka 3 alat anu tiasa anjeun kaitkeun sareng gentos di antawisna ku mencét tombol khusus anu kalebetna, ku lampu latar anu nyaluyukeun diri sareng anu otomatis hurung nalika ngadeteksi leungeun anjeun dina keyboard, sareng éta ogé ngagaduhan konéktipitas Bluetooth ogé panarima USB 2,4GHz sorangan anu tiasa nyambungkeun dugi ka 6 alat anu sanés. Batréna 1500mAh dieusi ku kabel USB kana USB-C anu kalebet dina kotak.

Gambar nyarios nyalira, janten teu seueur nyarios ngeunaan tata ruang kibor. Sanaos bakal aya pamendak pikeun sadaya rasa, sigana kuring keyboard anu modél anu saé pisan, anu kualitasna aya dina opat sisi. Éta beurat (960g), anu sanés masalah kusabab éta sanés kibor portabel, sareng kuring ningali éta positip, kumargi keyboard na henteu ngalih sakedik nalika anjeun nganggo.

Tapi hal anu paling luar biasa ngeunaan keyboard, anu masihan identitas na nyalira, nyaéta roda puteran anu dipibanda di juru kénca luhur, sareng anu tiasa urang laksanakeun Tugas anu lengkep tiasa disesuaikan, henteu ngan ukur dina sistem nyalira, tapi ogé tiasa disesuaikan gumantung kana aplikasi anu anjeun anggo. Tapi urang bakal nyarios ngeunaan éta engké.

Lampu latar sareng batréna? Éta ngagaduhan harga

Penting pisan upami anjeun nyobian, sareng anjeun moal nganggo keyboard tanpa fitur éta deui. Lampu latar mangrupikeun hal anu kedah baku dina sadaya kibor kualitas, tapi anu mimiti anu henteu kalebetna nyaéta Apple. Logitech parantos bet di dinya, sareng parantos dilakukeun ku sistem anu saé pisan. Pikeun ngahémat batré katerangan konci diluyukeun kana lampu lingkunganana, tapi sok jalan. Éta panginten henteu masuk akal upami keyboardna bercahya beurang, tapi henteu, sahenteuna kuring resep.

Tapi salian ti nyaluyukeun sareng lampu ambient, keyboard dipareuman sareng gumantung kana panggunaanna. Kantun ku nempatkeun leungeun anjeun dina éta, tanpa kedah némpél, lampu tukang sulap dihurungkeun, sareng sababaraha detik saatos anjeun lirén nganggo éta, éta pareum. Anjeun teu kedah ngantosan anjeun mencét kenop supados lampu némbongan, sapertos keyboard anu sanés, di dieu mendakan yén anjeun badé maénkeunana sareng sateuacan anjeun parantos anjeun siap pikeun éta.

Ieu asalna dina harga: otonomi tiasa langkung saé. Pamakéan kuring parantos intensif sareng permanén. Keyboard na ngagaduhan tombol pikeun mareumanana sacara lengkep, tapi kuring henteu nganggo, henteu ngagaduhan kabiasaan éta. Kalayan modeu pamakean ieu batréna tahan kuring kira-kira dua minggu, anu terus terang langkung saé, tapi kuring henteu paduli. Kusabab keyboard ngingetkeun anjeun dina waktosna kanggo ngeusi batre duanana ku béwara dina layar sareng ku LED anu dipibanda di pojok kanan luhur, sareng éta hurung beureum nalika batréna kirang. Nalika hiji dinten éta hurung beureum, wengi éta kuring nempatkeunana sareng dicabut dicandak énjingna.

operasi

Keyboard pikeun ngetik, sareng Karajinan Logitech ieu raoseun pisan ku ukuranana, konci na kalayan perjalanan langkung ageung tibatan keyboard kukupu Apple, éta rada sepi sareng raoseun pisan dianggo salami sababaraha jam tanpa aya masalah. Koncina gaduh cekelan alit di bagian tengah, sareng ukuran sareng pisah anu kuring adaptasi gancang pisan. Keyboardna siap dianggo sareng Windows sareng Mac, anjeun moal sono nanaon.

Tapi fitur bintang tina kibor pasti aya roda anu muter. Kalayan éta urang tiasa ngalaksanakeun tugas anu béda-béda, sadayana ngonpigurasikeun tina aplikasi Logitech Pilihan anu tiasa diunduh tina halaman wéb Logitech (link). Gulung, arahkeun antara méja, muterkeun gambar, ngazum, nyandak Potret layar… Kemungkinan anu anjeun gaduh nalika ngonfigurasi fungsi roda puteran ageung pisan, sareng upami anjeun henteu tiasa mendakan anu anjeun pikahoyong kalebet anu kalebet dina aplikasi, anjeun tiasa masihan jalan pintas keyboard pikeun gerakan, janten kamungkinan henteu aya tungtungna.

Tapi anjeun ogé tiasa ngonpigurasikeun fungsi roda khusus pikeun unggal aplikasi, sahingga nalika anjeun muterkeun dina Chrome anjeun napigasi tab anu kabuka sareng nalika anjeun ngalakukeunana dina Word anjeun ngagulung sacara vertikal kana halaman anu anjeun tingali. Upami anjeun ngagaduhan alat sanés sapertos mouse Mx Master atanapi Mx Master 2s, atanapi trackball Mx Ergo, kemungkinan na tiasa kalikeun, sabab ku mencét tombol dina Karajinan Logitech sareng ngadamel gerakan ku mouse anjeun bakal ngagaduhan fungsi anu anyar. Tujuanana nya éta pikeun anjeun gaduh sadayana dina ujung jari anjeun tanpa kedah angkat tina keyboard, sareng Karajinan Logitech ieu ngalakukeunana.

Pendapat editor

Kibor Logitech Craft murag asih ti mimiti pikeun desainna, pikeun kualitas konstruksi sareng fitur-fiturna sapertos lampu latar. Tapi. Upami anjeun ogé ngiringan sareng alat mérek sanés, sasarengan sareng parangkat lunak Logitech Pilihan, kamungkinan pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun ngalikeun. Kalayan harga anu biasana sakitar € 150-160 di Amazon, anjeun moal mendakan keyboard anu langkung saé pikeun Mac anjeun.

Karajinan Logitech
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
150 a 160
  • 100%

  • fungsionalitas
    Penerbit: 100%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Lampu latar anu tiasa diatur sareng otomatis
  • Roda puteran kalayan fungsi anu tiasa disesuaikan
  • Desain luhur sareng bahan
  • Keyboard lengkep anu raoseun pisan ku tilu kenangan

Kontra

  • Ningkat otonomi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    Keyboard na saé pisan sareng didamel saé, ngaraos nyeri sabab anjeun kedah nyambungkeun Bluetooth unggal waktos dihurungkeun sareng sadidinten. Sial olahan. Batréna henteu lepas atanapi ku reuwas sareng roda éta dijantenkeun hiasan kusabab program sapertos Photoshop henteu jalan sareng henteu ngalakukeun nanaon anu keyboard sanésna henteu. Éta runtah artos sareng panipuan Logitech.
    Sareng kuring parantos nganggo keyboard salami 2 taun anu henteu pernah jalan, aranjeunna ngarobahna kanggo anu sanés sareng sami. Abdi angkat deui kana keyboard Apple.