Emoji, simbol sareng serat khusus dina OS X Mountain Lion

emoji-mac-0

Nalika urang nyarioskeun karakter khusus hartosna urang simbul, surat khusus sareng emotikon anu biasana henteu ditingali sacara fisik dina tombol keyboard sapertos hurup normal atanapi nomer dina keyboard, tapi henteu kusabab henteu katingali, hartosna éta henteu aya.

Jenis simbol, hurup sareng émotik ieu tiasa dilebetkeun kana keyboard salaku tip, sareng nalika urang ngalakukeun éta gabungan konci anu urang pasihkeun dina keyboard Mac kami aranjeunna kaluar nyalira (ngan valid pikeun OS X Mountain Lion), dinten ieu kuring ti Mac kami bakal mendakan kumaha carana ngalakukeun éta pisan saderhana, bahkan langkung gampang, tibatan trik pikeun ngatur volume dina Mac.Hayu urang mimitian ku hal anu gampang, sadaya jelema terang ayana di ios sareng platform anu sanés tina émosi anu disebut "emoji", ogé, dina OS X Mountain Lion éta ogé kalebet sareng urang tiasa ngaksésna pikeun ngagunakeunana. Dina OS X ogé, urang tiasa nganggo langsung sareng kombinasi konci anu urang nyiptakeun diri, pikeun emoji anu urang sering dianggo atanapi anu urang pikahoyong.

Hayu urang terang kana hal: hal anu kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét Preferensi Sistem / Bahasa & Téks sareng kana tab Téks, pencét kana + anu urang aya di kénca handap sareng nempatkeun singkatan kami, dina gambar anjeun tiasa ningali aya anu diciptakeun saatos 7/8:

emoji-mac-1

Sakali kombinasi parantos dilebetkeun, urang kedah muka simbol emoji sareng éta saderhana mencét kenop na alt + cmd + t dina jandela Basa sareng Téks (Penting yén kombinasi konci dilakukeun dina jero jandéla éta, upami henteu éta moal kaluar) pilih emoji, simbol atanapi hurup anu urang hoyong némbongan, sareng sered kana bujur di gigireunna (Ku) sareng ayeuna urang ngagaduhan éta nyiptakeun.

emoji-mac-2

Unggal waktos urang ngadamel kombinasi konci anu parantos kami ciptakeun, emoji anu kapilih bakal némbongan. Kami ogé ngagaduhan pilihan langsung ngaleungitkeun jandéla dimana sadayana emoji, simbol sareng hurup khusus dipendakan, ku ngaklik éta kami lebetkeun kana téks kami, tapi urang ngantepkeun ieu pikeun éntri sanés, kumargi peryogi jinis léngkah anu sanés pikeun dituturkeun .

Inpormasi lengkep - Trik pikeun ngatur volume sareng kacaangan iMac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   SchizoBoy cenahna

    Kuring ngerakeun yén Jordi Giménez sacara sistematis nyalin tulisan tina blog anu sanés deui sareng nyebarkeunana salaku milikna, tanpa namina sumberna atanapi hatur nuhun kana karyana. Éntri anu sami ieu, sapertos seueur anu sanés, tiasa dipendakan ku bédana sakedik waktos dina blog OSXDaily. Kuring pikir sampurna yén anjeunna narjamahkeun seueur tulisan anu aranjeunna terbitkeun dina basa Inggris, tapi sahenteuna, sareng sabab anjeunna pasti hoyong aranjeunna damel sareng padamelanana, anjeunna kedah namina sumberna, anu mana ogé nyaéta anu damel jejer sareng eusina. Di dieu tautan kana topik aslina: http://osxdaily.com/2012/03/12/convert-text-to-emoji-mac/

  2.   Jordi Giménez cenahna

    Kuring pikir yén tutorial tina jenis ieu aya dina seueur blog sareng halaman wéb anu sanés dina jaring, gambarna milik kuring sareng prosés pikeun ngaktipkeun pilihan ieu salawasna sami, teu aya cara anu sanés anu kuring terang pikeun kéngingkeun éta, upami abdi henteu terang.

    Pikeun kuring ieu sanés salinan, éta mangrupikeun tutorial anu dipedar ku cara kuring nyalira, tapi kuring moal ngalebetkeun diskusi ngeunaan ieu, upami anjeun leres-leres yakin yén éta disalin, kuring ngahargaan pendapat anjeun tapi kuring henteu ngabagi na.

    salam