Kasalahan ngingetkeun anjeun pikeun ningkatkeun Mac lami anjeun ka Monterey sanaos henteu cocog

pamutahiran

Saloba Apple nyoba nyegah eta kalawan apdet béta, pikeun diuji ku rébuan pamekar Apple pikeun mungkin bug, unggal ayeuna lajeng salah sahiji jalma "sneaks"bug» dina versi anyar sistem operasi.

Sareng sigana salah sahiji bug éta ngaganggu sababaraha pangguna Mac anu langkung lami anu nganggo macOS Big Kidul, sareng yén komputerna henteu cocog sareng macOS Monterey ayeuna. Nya, upami éta parantos ngaganggu pikeun aranjeunna henteu tiasa ngapdet aranjeunna, langkung-langkung upami aranjeunna henteu ngartos nampi bewara dina layar komputerna anu naroskeun aranjeunna pikeun ngapdet kana macOS Monterey...

Nalika kami ningkatkeun Macs kami sababaraha bulan kapengker tina macOS Big Sur ka Monter Monterey, kami perhatikeun seueur fitur anyar (sareng anu bakal datang, sapertos Universal Control) anu Apple dilebetkeun kana versi macOS énggal na. Tapi pikeun pangalaman pinuh, hardware rélatif modern diperlukeun, jadi pausahaan ngaluarkeun Macs heubeul tina daptar alat nu cocog sareng macOS Monterey.

Sajauh ieu sadayana normal. Biasana unggal taun pas sareng Apple ngaluncurkeun sistem operasi énggal, naha pikeun Macs, iPhones, iPads sareng alat anu sanés, modél anu langkung lami "gugur" tina daptar alat anu cocog. Sareng sanaos Apple condong "manteng" umur alat anu cocog sapertos kitu, éta hukum kahirupan.

Tapi anu panasaran ngeunaan pasualan éta nyaéta kasalahan parantos muncul dina pembaruan panganyarna tina macOS Big Sur. Said "bug" ngabalukarkeun dina layar Mac heubeul anjeun ti jaman ka jaman warning mucunghul ngingetkeun anjeun pikeun ngapdet komputer anjeun ka macOS Monterey, sanaos éta henteu aya dina daptar alat anu cocog, ku kituna henteu tiasa diropéa.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu kapangaruhan, tong hariwang. Teu malire peringatan éta, sareng antosan Apple pikeun ngabenerkeunana di hareup update tina macOS Big Sur. Ayeuna anjeun gaduh hiji deui "alasan" kanggo mésér Mac énggal….


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.