Kasuksésan AirTag tiasa nyababkeun peluncuran generasi kadua

Airtags

Memang bener saprak saméméh pasar dibuka teh tracker Apple, loba geus dikritik pikeun dipaké pikeun nénjo jalma tanpa idin maranéhanana. Sawala anu rada absurd. Teu aya anu ngritik Victorinox pikeun ngadamel péso anu saé. Alat anu aya dina panangan rajapati tiasa maéhan jalma.

Jadi meureun batur make a Airtag kalawan niat goréng, tapi kabeneran aya nu Lolobana leuwih ti 50 juta pamaké nu geus boga hiji ngagunakeun eta pikeun naon eta dirancang pikeun: locating konci anjeun, dompét anjeun, kantong anjeun, atawa sapedah anjeun. Ayeuna di Cupertino, generasi anyar aksésori kontroversial Apple nuju dipertimbangkeun.

Analis kawentar lingkungan Apple Ming-Chi Kuo geus dikaitkeun (atawa rada, ditulis) ngeunaan trackers AirTag kawentar yén guys ti Cupertino dibuka leuwih ti sataun katukang.

Kuo parantos ngeposkeun dinten ieu dina akun na Twitter yén penjualan AirTag parantos ningkat laun-laun ti saprak diluncurkeun taun ka tukang. Perkiraan jumlah unit AirTag anu dijual parantos ngahontal 20 juta dina 2021 sareng parantos 35 juta tina unit jadi jauh taun ieu.

Kalayan kasuksésan jualan ieu, analis Korea yakin yén Apple bakal ngamekarkeun hiji generasi kadua tina tracker ceuk, pikeun ngaronjatkeun eta sarta salajengna ningkatkeun jualan Anjeun.

Kuo teu wani nangtukeun naon perbaikan rencanana di Cupertino pikeun nambahkeun kana AirTag ayeuna. Panginten metode anu langkung efektif pikeun ngahindarkeun ngaganggu jalma tanpa idin, atanapi ningkatkeun volume sora speaker anjeun. Ogé bakal jadi goréng lamun eta diasupkeun liang pikeun bisa dibenerkeun ka hiji obyék, sahingga teu merta kudu meuli panutup pikeun bisa Hook kana kenop Anjeun, contona,. Kabéh pesaing na mawa eta, pikeun mempermudah anchoring na. Urang tingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.