Kasuksésan sakedik Apple News + maksa Apple ngirim SPAM ka pangguna na

Apple News +

Apple sacara otomatis ngamimitian ngirimkeun buletin harian anu judulna Wilujeng énjing, dimana aranjeunna ditingalikeun warta utama, analisis sareng tulisan anu sasari tina sumber anu béda anu sayogi dina Apple News +, buletin anu henteu aya palanggan tina jasa ieu anu langganan.

Apple ngamungkinkeun pangguna jasa pikeun ngalanggan jasa peringatan email dimana aranjeunna nampi beja utami unggal dinten, layanan peringatan sukarela mimitina, kumargi sadaya pangguna jasa ieu parantos langganan sacara otomatis.

Buletin anyar ieu nembongan dina akun email anu aya hubunganana sareng ID Apple, kantun ku janten palanggan Apple News atanapi Apple News +. Buletin ieu henteu ngan ukur nunjukkeun judul tulisan anu paling menarik, tapi ogé kalebet ringkesan berita anu ngundang kami pikeun ngeklik upami urang hoyong kéngingkeun inpormasi lengkep.

Salaku tambahan, éta ogé kalebet a bagian khusus didaptarkeun pikeun eusi anu aya dina Apple News +, jasa anu hargana $ 9,99 per bulan. Beurat beurat bagian Apple News + dianggap ku seueur pangguna salaku SPAM.

Kamungkinan yén pikeun sababaraha pangguna buletin ieu sareng kasimpulan berita anu paling penting pikaresepeun sareng ngamungkinkeun anjeun gancang aksés naon anu penting pisan. Nanging, Kaputusan sapihak Apple pikeun kaasup sadaya pangguna Apple News sareng Apple News + pikaresepeun sareng nunjukkeun kumaha Apple parantos nampi jasa ieu.

Éta henteu gampang pikeun langganan

Naon waé perusahaan anu ngagaduhan uyah na nambihan tautan kana halaman wéb dina buletin anu ngamungkinkeun urang pikeun langganan gancang. Tautan ieu henteu katingali dina sadaya email. Tapi hal anu paling matak pikahariwangeun nyaéta yén jalma-jalma anu éta ngalakukeun, éta ngahasilkeun 403 kasalahan, sabab jalma-jalma ti Cult of Mac parantos tiasa mastikeun.

Cara panggancangna ngeureunkeun nampi buletin, sarengs aksés kana akun iCloud kami sareng pupus centang kotak News Apple jero bagian Pesen Apple. Sigana mah Apple parantos ngalih kana tindakan anu asa saatos ningali sapertos 9 bulan saatos diluncurkeun, jumlah palanggan tetep sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.