Leungeun baju Ekster ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun MacBook anjeun

Upami anjeun milari panutup anu bénten sareng anu sanésna, henteu ngan ukur pikeun kualitas bahan tapi ogé pikeun desain sareng fungsina, Ekster nawiskeun anjeun modél anu Éta dianggo pikeun laptop atanapi tablet naon waé dugi ka 13 inci sareng éta sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngangkut sareng ngajagaan alat anjeun.

Perlindungan sareng transportasi

Nalika urang milari leungeun baju pikeun laptop atanapi tablet urang, urang umumna hoyong anu pas sampurna, anu ngajagi sareng anu sadayana henteu kentel teuing. Ieu saé, tapi aya hiji hal anu urang henteu biasana murag dugi ka kasép: Kumaha upami aksesorisna? Leres, MacBook Air sareng Pro, ogé iPad ngagaduhan otonomi anu hébat, tapi badé kaluar tanpa charger urang di luhur biasana picilakaeun. Sareng saha anu nyarios carjer ogé nyarios ngecas kabel, mouse, disk luar, jst. Tungtungna urang kedah nganggo kantong atanapi ransel pikeun tiasa nyandak sadayana, sareng éta sanés ideu awal.

Ekster hoyong ngarengsekeun ieu ku leungeun baju laptop, sareng ogé ngalakukeunana kalayan desain anu éndah, fungsional, sareng ogé nganggo bahan premium sapertos kulit. Panutupna didamel tina lawon anu tahan di jero anu ditutupan ku microfibre lemes anu ngajagaan laptop urang. Tutupna dijejeran ku kulit, anu urang tiasa milih dina warna anu sanés, sareng ditutup ku magnet anu kuat anu nyegah laptop urang murag. Ukuran na ngamungkinkeun pikeun nempatkeun sagala alat dugi ka 13 inci, sampurna pikeun MacBook Air 13 inci atanapi Pro, MacBook Retina 12 inci, atanapi iPad Pro dina dua ukuran. Upami anjeun nganggo Magic Keyboard sareng iPad Pro, 12,9-inci bakal ketat teuing, kuring henteu nyarankeun éta.

Kantong payunna ngamungkinkeun anjeun nyimpen buku catetan atanapi kartu, sareng elastis anu aya di tukangeun ngamungkinkeun urang nempatkeun sagala rupa aksésoris: pulpén, Apple Pencil, ngeusi batre, kabel, disk luar, mouse ... sadaya asesoris anu urang peryogikeun dina dinten ka dinten urang nganggo laptop atanapi tablet urang tiasa diangkut dina hal ieu, Tanpa kedah nganggo kantong tambahan. Dina tonggongna urang gaduh saku ageung dimana urang tiasa ngalebetkeun A4 wae tanpa aya masalah.

Desain panutupanana hartosna dina dua sisi aya cukup rohangan pikeun tiasa ngaksés palabuhan MacBook urang supados urang tiasa ngeusian deui di jero pasualan nalika urang dugi ka bumi, sareng siapkeun énjingna kanggo padamelan sadinten deui. Kantong payun bebas tina flap anu nutup éta, supados urang tiasa ngaksés naon anu parantos disimpen dina kaduana tanpa kedah muka pasualan atanapi ngalaan laptop urang.

Kasus ieu henteu ngagaduhan penguatan di jero pikeun ngawangun atanapi ngajagaan laptop urang, tapi dina waktos anu gancang masihan rasa rapuh. Bahan anu dianggo, kelim sareng microfiber interior mangrupikeun set anu nyéépkeun MacBook urang dina panangan anu saé. Salaku imbalanna, éta bakal kandel janten minimal, sanaos écés upami urang nambihan asesoris dina tonggong tukang elastis tambihan.

Pendapat editor

Ukuran sampurna pikeun alat-alat dugi ka 13 inci, kasus Ekster ieu cocog pikeun aranjeunna anu kedah nyandak MacBook atanapi iPad Pro dimana-mana sareng peryogi aksésoris sanésna pikeun padamelanna. Anjeun moal peryogi kantong atanapi ransel naon waé pikeun nyandak sadayana. Tali kulit masihan sentuhan kualitas sareng bédana, sareng mikrofis jero anu saéstuna spektakuler pikeun kabaran. Éta sanés kasus anu murah, tapi anu leres nyaéta MacBook kami pantes. Anjeun tiasa mésér kanggo $ 109 dina halaman wéb Ekster (link) kalayan kintunan ka Spanyol.

Ekster Leungeun Laptop
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$109
  • 80%

  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.