Hirupkeun poto anjeun ka Fotor

Poto éditor pikeun retouching gancang sareng gratis, henteu kedah dipikabutuh sateuacanna sabab diarahkeun ka pangguna biasa

Dimmer, kontrol kacaangan Mac anjeun

Atur kacaangan layar sareng warna beureum dina Mac sareng Dimmer. Ngamungkinkeun anjeun ngarobih sababaraha prétét pikeun panggunaan anu béda-béda

Konci atanapi pilihan "Alt" dina OS X

Kami mendakan naon tombol Alt atanapi Option dina Mac. Rahasia naon anu disumputkeun konci ieu? Entong sono sabab masihan anjeun aksés kana seueur fungsi.

Konpigurasikeun Pesen dina OS X

OS X masihan urang kasempetan pikeun nganggo Mac pikeun ngirim sareng nampi pesen nganggo sababaraha akun email sareng nomer telepon salaku idéntifikasi.

6 trik saderhana pikeun Safari

Safari mangrupikeun browser asli tina OS X. Kalayan trik saderhana ieu panggunaan langkung gampang sareng anjeun kaluar tina panyungsi anu hadé ieu.

Unduh wallpaper Singa Gunung

Sakumaha tradisional sareng tiap Preview Pangembang anu dikaluarkeun ku Apple, wallpaper na ayeuna tiasa diala ku ...

Klip rahasia Mac OS X

Trik ieu mangrupikeun salah sahiji anu ngareuwaskeun seueur jalmi, sareng henteu seueur jalma anu terang ayana ...

Tip: mindahkeun jandéla di tukang

Kami balik sareng trik anu sanés, ieu mangrupikeun salah sahiji jalma anu terang sababaraha urang tapi anu tiasa dianggo pikeun sababaraha ...

Avast! béta ayeuna sayogi pikeun Mac OS X

Henteu nalika kuring nganggo Windows naha kuring nganggo antivirus - perlindungan anu pangsaéna pikeun aranjeunna nyaéta ati-ati bahkan henteu dina sababaraha taun ieu sareng Mac ...

Lem Data, Kampak Mac

Baheula, program Hacha ngagabung sareng ngabagi file janten populér pisan di Windows, sareng aya ogé MacHacha ...

Dimana Cydia pikeun Mac?

Abdi henteu tiasa hirup tanpa Cydia dina iPhone, janten nalika Saurik ngumumkeun Cydia pikeun Mac jelas kabagjaan éta ...

Apdét apdét iDVD

Éta mangrupikeun salah sahiji anu hilap pisan ku Apple, tapi éta parantos ngalaman sababaraha pembaruan anu narik pisan pikeun anu ...

iBooks pikeun Mac, kedah

Kami ngagaduhan App Store di iDevices sareng ogé di Mac OS X, janten ningali kumaha méakkeunana ...

Kumaha cara mersihkeun kontékstual menu «Buka ku» Mac anjeun tina duplikat

Upami anjeun pangguna anu saé sareng anjeun ngubaran Mac sacara saé sanajan upami anjeun ningali menu kontékstual "Buka kalayan", anjeun bakal perhatoskeun yén éta tiasa rada pabalatak sareng éntri duplikat. … Kanggo méréskeunana anjeun ngan ukur kedah muka terminal sareng lebetkeun salah sahiji kode ieu, gumantung kana versi MAC OS X anu anjeun anggo: Mac OS X versi 10.5 sareng langkung luhur: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework / Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain user Versions sateuacan Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support / lsregister \ - maéhan -r -domain lokal -domain sistem -domain pangguna Sumber: Lifehacker.com

Kumaha cara ngadamel nada dering anjeun nyalira pikeun FaceTime Beta pikeun Mac, Review

Saperti sadaya pangguna versi béta pikeun Mac of FaceTime, anjeun panginten aya perhatosan yén nada deringna goréng pisan sareng éta ogé kadéngéna lemah pisan. ... Sakali aya kami klik «impor Setélan», kami bakal nembongkeun menu «Impor nganggo» teras pilih «AIFF Encoder», anu mangrupikeun format audio anu dianggo FaceTime dina Rington na.

Pupus EyeTV lengkep

Salah sahiji kalemahan ageung anu dipiboga ku EyeTV nyaéta salian ti éta program nempatkeun seueur pembantun sareng daimon kana sistem ...

Segmentus, screensaver kualitas

Upami anjeun henteu mareuman layar nalika anjeun ngantunkeun komputer, éta bakal narik pisan upami anjeun ngémutan nganggo ...

Unduh buku tina Buku Google

Aya anu nyarios - paraphrasing Clarkson, aya anu nyarios ... - yén Google ngagaduhan jasa pikeun sagala hal, sareng anu janten kasus aranjeunna henteu tiasa ...

Sapuluh Téma pikeun Keynote

Upami anjeun biasana damel sareng Keynote pikeun presentasi, anjeun panginten parantos bosen kana topik anu dibangkitkeun ...

Aya anti malware dina Mac OS X 10.6.4

Nalika Apple ngaluarkeun pembaruan ageung aranjeunna nyarios sapuluh atanapi sabelas perbaikan penting anu aranjeunna ngenalkeun tapi nyatana aranjeunna henteu ...

Rébuan ikon pikeun Mac anjeun

Personalisasi Mac sareng ikon anu dipersonalisasi mangrupikeun hal anu jantenna beuki populér kusabab betah anu disayogikeun ...

MacKeeper, sadayana dina hiji rohangan

Aya seueur sareng program anu rupa-rupa anu ngamungkinkeun urang ngaleungitkeun rohangan anu teu kapake ku Mac ku ngaleungitkeun basa anu béda (Monolingual), mupus ...

Iklan Smutefy bisu Spotify

Kuring parantos lami ngalih kana jasa sanés kusabab pariwara Spotify ngajantenkeun kuring gélo sareng aranjeunna ...

Tube: DTT dina Mac anjeun

Salah sahiji masalah ageung sareng DTT USB sticks sareng Macs nyaéta henteuna driver sareng program ...

Pasang Silverlight dina Mac anjeun

Di dieu anjeun gaduh perkenalan gancang kana Silverlight, pikeun anu henteu terang: Microsoft Silverlight mangrupikeun pelengkap kanggo ...

Panutup Retro pikeun MacBook

Sakumaha anjeun terang, pikeun Mac aya seueur asesoris sareng sampul henteu terkecuali. Tangtosna, urang biasana ningali ...

Sakumaha biaya MacBook?

Upami anjeun kantos panasaran sabaraha harga produkna beda-beda di seluruh dunya, anjeun pasti bakal resep ieu ...