Coba Chrome OS dina Mac anjeun

Abdi tiasa nyatakeun yén kuring parantos salah sahiji anu parantos nyobian Google Chrome OS, sareng kesan kuring ayeuna ...

Boot Camp nampi pembaruan

Boot Camp parantos nampi pembaruan saatos sababaraha waktos tapi aranjeunna henteu acan ngalaksanakeun naon anu seueur ...

Supir Printer Apple Anyar

Pembaruan supir pikeun sababaraha mérek printer anu paling penting nembé kaluar tina Cupertino, janten ...

Anggo DNIe dina Mac OS X

Dinten anu sanés kuring kedah ngalaksanakeun administrasi sareng Keuangan sareng kuring teu males virtualisasi Windows pikeun éta, janten kuring ...

Pembaruan Kinerja 1.0

Hujan parantos hujan tina sadaya masalah anu dialaman ku sababaraha pangguna sareng hard drive na, sajaba ti paripolah anu sanés ...

Clean My Mac, aplikasi pikeun ngahémat rohangan dina komputer Apple II anjeun

Dina postingan terakhir "Clean My Mac, aplikasi pikeun ngahémat rohangan dina komputer Apple anjeun", bagian anu mimiti tina ieu, urang mimitian ku nyaritakeun sababaraha pilihan anu bakal anjeun anggo nalika nganggo aplikasi Clean My Mac, anu janji janten anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahémat rohangan dina mémori anjeun, supados anjeun nganggo anu anjeun peryogikeun pisan. Diajar langkung seueur ngeunaan parangkat lunak anu pikaresepeun ieu.

Clean My Mac, aplikasi pikeun ngahémat rohangan dina komputer Apple anjeun

Tina panangan kolega MacLatino, dinten ayeuna urang masihan anjeun sababaraha inpormasi ngeunaan aplikasi anu pikaresepeun sareng mangpaat pisan anu bakal ngabantosan kami, sakumaha namina nunjukkeun, pikeun ngajaga komputer Mac urang tetep bersih, anu bakal ditarjamahkeun kana seueur rohangan anu disimpen. engké anjeun bakal aya bewara yén anjeun parantos kéngingkeun.

Diajar ngagunakeun Force Quit

Mitos Ctrl + Alt + Del tina Windows ngagaduhan sasaruaan na dina OS X, sanaos kuring ngabayangkeun yén anjeun sadayana parantos terang, dinten ayeuna urang badé ...

VirtualBox 3, ayeuna sayogi

Anjeun terang kuring sok nyobian nyandak program Mac anu pangsaéna di ditu, sareng biasana fokus kana perangkat lunak gratis ...

jDownloader aptly diperbarui

Upami aya program anu benci kana hard drive Mac kuring, éta jDownloader, sabab nalika kuring masangkeunana sareng éta dimimitian ...

Snow Leopard sareng fitur anyar na

Dinten ieu kami masihan anjeun warta anu saé anu bakal ngabantosan anjeun dina padamelan anjeun pikeun jalma-jalma anu nyiptakeun Screencasts salaku profési ...

IPod paling murah di dunya

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku bank Australia "Commonwealth Bank", Australia justru nagara dimana anjeun tiasa mendakan iPod Nano anu langkung mirah

Versi anyar Mac OS X: Snow Leopard

Sistem operasi pangageungna di dunya, Mac OS X ngempelkeun hiji deui vérsi pikeun sajumlah ageung fitur anu parantos akumulasi ti saprak 2001. Pikeun anu henteu terang, Mac O-Ese Ten diucapkeun mangrupikeun garis komputer sistem operasi anu dikaluarkeun ku Apple salaku pamekar, pamasar sareng ngajual.

Masalah Apple Mail

Saha waé anu nyetél akun email kaluar na sareng henteu damel kanggo pertama kalina résiko murag ...

Apple laptop hibernasi

Mangrupikeun prosedur hibrid antara saré sareng hibernasi anu disebat "Aman Saré". Ampir sadayana pamilik laptop mac, ...

Anyar MacBook Pro 13 inci

Naha MacBook Pro keram?

Kami parantos mastikeun yén seueur forum mac anu nyarioskeun perkawis masalah anu macamp MacBook Pro sapertos kieu ...

Kontrol Mac tina iPhone

Kamampuh ngadalikeun Mac tina iPhone atanapi iPod Touch mangrupikeun pilihan anu bakal muka pilihan anu luar biasa. A) Leres…

Proyéktor bumi pikeun iPod

Kuring nyuarakeun tautan anu dikirimkeun ku anu maca (hatur nuhun!), Ngeunaan undak-usuk diterbitkeun dina instruksional pikeun ngalaksanakeun ...