WWDC 2020 bakal online

Ngarecah rumor WWDC: macOS Big Sur

Ngabobol rumor nunjuk kana warta anu bakal ditepikeun dina WWDC. Hal anu paling matak nyaéta macOS Big Sur pikeun sistem operasi anu anyar.

pos

Bener kaamanan di Mail

Aplikasi Mail ngagaduhan masalah kaamanan utama anu parantos direngsekeun ku Apple dina versi panganyarna tina OS na