Sidecar dina macOS Catalina

Modél Mac Cocog Sidecar

Upami anjeun henteu terang naha Mac anjeun cocog sareng fungsi Sidecar, di handap ieu kami bakal nunjukkeun sadaya modél anu cocog sareng fungsi anyar ieu.

Keyboard Mac

Naon sasaruaan Windows F5 dina Mac

Fungsi F5 anu kawéntar pikeun ngamuat halaman wéb dina Windows, sacara logis aya sarimbag na dina Mac. Kami nunjukkeun naon éta sareng kumaha jalanna.

Safari

Kumaha ngamungkinkeun pop-up di Safari

Pop-up janten hal anu goréng pikeun internét sababaraha taun ka pengker, sareng ampir sadaya panyungsi meungpeuk aranjeunna pituin. Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngamungkinkeun aranjeunna dina Safari pikeun Mac

iCloud

Kumaha kaluar tina iCloud dina Mac kami

Upami anjeun ngarencanakeun ngajual Mac anjeun, anjeun panginten tiasa resep terang kumaha anjeun tiasa mupus sadaya data anu aya hubunganana sareng akun iCloud anjeun.

macOS Mojave

Béta kasapuluh macOS Mojave ayeuna sayogi

Sapertos anu diarepkeun ku urang sadayana, anu ti Cupertino parantos ngaluncurkeun béta kasapuluh pikeun pamekar anu janten vérsi salajengna tina sistem. Béta kasapuluh macOS Mojave, ayeuna sayogi kanggo diunduh, sanaos ngan ukur pikeun pamekar.

macOS Mojave

Apple ngaleupaskeun macOS Mojave béta 9 pikeun pamekar

Sababaraha menit ka pengker Apple ngaleupaskeun béta 9 tina macOS Mojave pikeun pamekar. Leres sareng tradisi na nganteurkeun betas dina dinten Senén, minggu ieu Apple ngulang ngaleupaskeun béta 9 tina macOS Mojave pikeun pangembang, ngan saminggu saatos béta terakhir dirilis. Master Emas diarepkeun

4 juta pangguna mangrupikeun bagian tina program béta Apple

Salami sababaraha taun, Apple nyiptakeun program béta umum, program béta umum anu parantos kéngingkeun, sareng terus ngijinkeun Tim Cook, nyatakeun nalika konferensi hasil terakhir yén jumlah pangguna tina program béta umum nyaéta 4 juta.

Latar MacOS Mojave

Apple ngaleupaskeun macOS Mojave umum béta kaopat

Dina jam-jam terakhir, sadaya pangguna anu ngalanggan program macOS publik béta parantos nampi pembaruan ka Apple kaopat ngaleupaskeun béta umum kaopat macOS Mojave dua minggu saatos diluncurkeun terakhir. Kami ngajarkeun anjeun ngadaptar dina program béta.

Latar MacOS Mojave

Béta kaopat pikeun pamekar macOS Mojave, ayeuna sayogi

Sanaos kanyataanna seueur anjeun dina liburan, seueur insinyur Apple anu tinggaleun tanpa liburan di Juli unggal taun sareng The guys ti Cupertino parantos ngaluncurkeun béta kaopat pikeun pamekar macOS Mojave, nawiskeun kasaluyuan sareng MacBook Pro 2018

Kumaha carana masang Java dina macOS High Sierra

Dina versi macOS pangénggalna, Apple ngaleupaskeun dukungan Java sacara asli, janten urang kedah kana situs wéb Oracle pikeun ngaunduh perangkat lunak Java pikeun maénkeun eusi anu didamel dina basa ieu.

Kumaha mupus bagian tina sajarah Safari dina Mac

Upami dina kasempetan naon waé anjeun kapaksa mupus ukur bagian tina sajarah atanapi halaman wéb khusus, dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa sacara lengkep dihapus.