setasion

Kumaha cara muka Terminal dina Mac

Kami nunjukkeun anjeun kumaha muka jandéla Terminal dina Mac tina Finder, Spotlight, Launchpad atanapi Automator. Mimiti ngonpigurasikeun Mac OS tina garis paréntah sareng kéngingkeun seueur kauntungan tina komputer Apple. Naha anjeun terang kanggo naon Terminal? Kami bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan alat anu manpaat ieu.

4 cara pikeun milih file dina Mac

Milih file dina macOS mangrupikeun prosés anu saderhana pisan, prosés anu tiasa urang laksanakeun ku cara anu béda-béda gumantung kana kabutuh urang.

Pintasan keyboard dina macOS

Sakumaha anu parantos kami carioskeun ka anjeun dina kasempetan anu sanés, sistem operasi komputer Mac dieusian ku prosedur anu ...

Browser pangsaéna pikeun Mac

Browser pikeun Mac

Naon browser anu paling saé pikeun Mac? Pendakan 13 pangotéktak anu pangsaéna pikeun Mac. Safari, Firefox atanapi Chrome anu anjeun parantos terang, naon waé alternatif anu aya?

Kumaha pormat hard drive dina Mac

Kami nunjukkeun anjeun kumaha pormat Mac sareng kumaha anjeun tiasa mupus atanapi pormat hard drive atanapi pendrive nganggo utilitas macOS disk.

Monitor Kegiatan OS X

Manajer tugasna?

Panggihan kumaha ngagunakeun monitor kagiatan dina OS X sareng rusiah anu disumputkeun ku aplikasi ieu dina Mac anu bertindak salaku manajer tugas.