Tingkatkeun RAM ka Mac Mini

Pilarian terang upami anjeun tiasa ningkatkeun Mac Mini ku pamutahiran RAM anu bakal ngabantosan OS X langkung lancar.

Kumaha cara nyandak screenshot dina Mac

Kami ngajarkeun anjeun kumaha nyandak screenshot dina OS X sareng sadaya trik sareng rahasia anu disumputkeun ku utiliti ieu pikeun nyandak screenshot dina Mac anjeun.

Rékam audio dina Mac

Kumaha cara ngarékam sora dina Mac kami

Kami ngajarkeun anjeun kumaha cara ngarékam sora atanapi audio nganggo Mac. Pilarian terang naon program anu anjeun anggo atanapi bahan anu diperyogikeun pikeun moto audio tina OS X.

Kumaha ngaganti nami beurit dina OS X

Tutorial alit dimana kami nunjukkeun kumaha urang tiasa ngarobih nami beurit upami urang parantos mésér éta kadua kalina atanapi upami urang badé ngicalna