Parallels Desktop 10 Ayeuna Sadia

Parallels nembé waé ngamutahirkeun parangkat lunak virtualisasi na pikeun sistem operasi ka vérsi 10 kalayan sababaraha perbaikan sareng perbaikan.

iTranslate diluncurkeun dina Mac

Aplikasi tarjamahan ios populér ltranslate nembongan dina Mac pikeun ngabantosan anjeun narjamahkeun naon waé anu aya dina pipikiran anjeun.

Coda 2.5 moal sayogi di Mac App Store

Coda, salah sahiji éditor wéb sadaya-dina-hiji pangsaéna pikeun Mac, bakal nilar App Store dina versi 2.5 na anu salajengna kusabab batesan kotak pasir.