Powerbeats 4

Bos Apple Music bakal janten bos Beats

Tanggal 30 April, kapala Beats ayeuna bakal ngantepkeun jabatanana ka kapala Apple Music ayeuna, Oliver Schusser, anu ngagaduhan seueur énergi sareng ideu anyar.