Budak lalaki beastie

Cuplikan kadua dokumenter Beastie Boys Story

Film dokumenter dumasar kana sajarah grup musik Beastie Boys, anu diarahkeun ku Spike Jonze, bakal dileupaskeun dina 2 April. Sedengkeun urang tiasa ngaraos trailer anu munggaran

Powerbeats4

Gambar Powerbeats4 Anyar Bocor

Média Jérman parantos nyebarkeun gambar anu mimiti sapertos kumaha Powerbeats4, kalayan desain anu mirip pisan sareng Powerbeats Pro. Éta bakal sayogi dina 3 warna.

Apple podcast

Podcast 11 × 23: Virus dina macOS?

Saminggu deui urang bawa podcastapple kanggo dibagikeun sareng anjeun sadayana warta anu luar biasa dina saminggu di dunya Apple sareng seueur deui

Proyék Connected Home over IP bakal nganggo HomeKIt Apple diantarana waé

HomeKit bakal pas sareng router Eero

Router Eero bakal gancang janten HomeKit. Kalayan firmware anyarna aranjeunna parantos némbongan salaku alat pikeun ditambihan kana platform Apple