MacBook Pro

MacBook Pro 16 inci kanggo Oktober?

Gosip ngeunaan datangna MacBook Pro aya dina méja deui, ayeuna nyarios yén éta tiasa diluncurkeun dina Oktober sasarengan sareng iPhone anyar.

HomePod

HomePod badé dugi ka Jepang

Numutkeun kana halaman wéb resmi Apple di Jepang, HomePod badé dugi ka nagara ieu, nambihan kana kawatesanan nagara-nagara anu sayogi.

Apple Pay

Apple Pay terus sumebar di Éropa

Éppansi Apple Pay anu gancang nyaéta hal anu urang tingali di Éropa dina taun ka tukang. Cara mayar Apple taun ayeuna ngahontal 13 nagara deui

Poé Yoga - Apple Watch

Tangtangan anyar pikeun ngagungkeun Hari Yoga

Apple nawiskeun kami tantangan anyar pikeun Poé Yoga, tantangan anu bakal dilaksanakeun dina 21 Juni sareng anu bakal maksa urang ngalakukeun sababaraha latihan pikeun ngahontal éta.

Sidecar dina macOS Catalina

Modél Mac Cocog Sidecar

Upami anjeun henteu terang naha Mac anjeun cocog sareng fungsi Sidecar, di handap ieu kami bakal nunjukkeun sadaya modél anu cocog sareng fungsi anyar ieu.

WWDC 2019 Abdi ti Mac

Turutan konci WWDC 2019 ti dieu!

Dinten ieu kami ngagaduhan intina sareng anjeun moal sono ngagambarkeun Kuring ti Mac dina siaran langsung anu ketat ieu. Tuturkeun manehna sareng kami.