Mobil apel

Mobil uji Apple kaleungitan hijian

Apple ngagaduhan sababaraha korban dina daptar mobilna anu sayogi pikeun proyék Titan. Ieu henteu nyegah kamajuan salajengna dina proyék ieu

Keyboard Mac

Naon sasaruaan Windows F5 dina Mac

Fungsi F5 anu kawéntar pikeun ngamuat halaman wéb dina Windows, sacara logis aya sarimbag na dina Mac. Kami nunjukkeun naon éta sareng kumaha jalanna.

Logo AirDrop

Kumaha cara nganggo AirDrop dina Mac

Kumaha ngabagi file ku AirDrop dina Mac? Kami ngajelaskeun kumaha jalanna, syarat Mac pikeun nganggo éta sareng solusi pikeun masalah anu paling sering.

ifixit - airpods

AirPods henteu tiasa dibebenah

Salaku kamajuan taun, téknologi ngamungkinkeun pabrik pikeun ngaluncurkeun alat anu langkung alit ku konsentrasi téknologi anu langkung saé dina….

Apple Pay Australia

Apple Pay badé dugi ka Austria

Nagara hareup dimana Apple Pay bakal sayogi, numutkeun ka bank nyalira, bakal janten Austria, dimana éta bakal sumping gancang-gancang.

Apple podcast

Podcast 10 × 20: Gosip, Gosip

Saminggu deui urang nyangking podcastapple di mana urang masihan pendapat sareng anjeun sadayana ngeunaan dunya Apple. Minggu ieu rumor parantos keuna