Safari

Kumaha ngamungkinkeun pop-up di Safari

Pop-up janten hal anu goréng pikeun internét sababaraha taun ka pengker, sareng ampir sadaya panyungsi meungpeuk aranjeunna pituin. Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngamungkinkeun aranjeunna dina Safari pikeun Mac

Siri

CEO Siri ninggalkeun Apple

Bill Stasior, kapala Siri salami 7 taun ka pengker, parantos ngumumkeun yén anjeunna angkat ti Apple, sareng tanggung jawab na tumiba ka John Giannandrea

Apple podcast

10 × 15 Podcast: Apple di 2019

Saminggu deui, sakumna iPhone sareng Abdi ti tim Mac Aktualitas parantos patepung ngabahas beja panganyarna anu aya hubunganana sareng dunya Apple sareng sakitar na.

Apple podcast

Podcast 10 × 11: Komputer atanapi Tablet?

Dina podcast minggu ieu urang nyarioskeun salah sahiji masalah anu seueur anjeun parantos angkat dina sababaraha waktos: upami iPad Pro tiasa ngagantikeun MacBook ayeuna.