iCloud

Kumaha kaluar tina iCloud dina Mac kami

Upami anjeun ngarencanakeun ngajual Mac anjeun, anjeun panginten tiasa resep terang kumaha anjeun tiasa mupus sadaya data anu aya hubunganana sareng akun iCloud anjeun.

Perdana pilem Final Final Cut Pro X

Pilem munggaran ngeunaan Final Cut Pro X, éditor pidéo macOS, bakal dirilis dina 2 Oktober. Éta tiasa dipésér sareng diunduh tina iTunes.

Tuturkeun intip iPhone sareng kami

Tuturkeun keynote Apple sacara langsung dinten Rebo, 12 Séptémber, sareng mendakan naon anu énggal dina ios 12, iPhone XS sareng Apple Watch anyar.

MacBook ProPhotoshop

Pareuman fitur layar True Tone di macOS High Sierra

MacBook Pro 2018 mangrupikeun Mac anu munggaran anu nampilkeun tampilan True Tone, sanaos Apple pasti bakal ngahasilkeun Mac-range pertengahan salajengna. Pareuman fitur True Tone tampilan di macOS High Sierra ku ngakses preferensi sistem sareng ngaklik pilihan anu saluyu.

AirPods dina kotak ngecas na

Kumaha carana AirPods 2.0 janten

Éta parantos seueur ciptaan Apple anu hadé dina sababaraha taun. Tungtungna, produk anyar, anu nyandak sihir anu urang selalu klaim ti Apple tina Kumaha AirPods 2.0 tiasa, ciri naon anu bakal dipiboga sareng sistem pangisian naon anu tiasa aranjeunna bawa, diantara anu teu dipikaterang tina AirPods.

Tim Cook - India

Peluncuran Apple Pay di India reureuh deui

Dina tulisan kuring saacanna, kuring parantos ngawartosan anjeun ngeunaan bank Amérika anyar anu ngiringan daptar entitas anu cocog sareng Apple Pay dina sakali deui, peluncuran Apple Pay di India, ditunda, sanaos waktos ayeuna éta Éta alatan peraturan anyar Bank Reserve nagara éta.

Apple Pay

Épansi Apple Pay dituluykeun di Amérika Serikat

Apple Pay parantos janten platform anu paling sering dianggo pikeun mayar sadidinten ku seueur jutaan pangguna, pangguna anu numutkeun perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nambihan deui jumlah bank anu cocog sareng Apple Pay, sanaos dina kasempetan ieu ngan ukur di Amérika Serikat.

Shazam badarat dina Mac anjeun

Uni Éropa tungtungna nyatujuan mésér Shazam ku Apple

Mimiti taun ieu, dua bulan saatos mésér Shazam diumumkeun, Uni Éropa ngumumkeun yén éta nalungtik Saatos sababaraha bulan panilitian, Uni Éropa parantos masihan jalan payun yén Apple tungtungna tiasa nguasaan Shazam.

Aplikasi Apple Event dina apdét Apple TV pikeun intina

Ngan aya sababaraha dinten deui pikeun intina Apple, khususna dina 12 Séptémber. Jinis-jinis kajadian ieu disiarkeun dina streaming ku Apple dina aplikasi Apple Event tina Apple TV diénggalan pikeun intina anu bakal dilaksanakeun tanggal 12 Séptémber di Steve Jobs Theatre di Cupertino