Interior balanja - Apple Maps

Apple Maps nambihan cetak biru pikeun 18 mal balanja anyar di Kanada

Sakedik langkung sasasih ka pengker, jalma-jalma ti Cupertino nyatakeun yén aranjeunna damel di jurusan peta, sanés ngan ukur pikeun ningkatkeun inpormasi yén kami The Apple map service nembé nambihan peta interior 18 pusat perbelanjaan di Kanada, sahingga urang tiasa mendakan toko anu urang pilari gancang.

Pelindung layar MacBook Pro anu dipasang magnét

Perdebatan chip ARM dibuka deui dina Macs

Salila sababaraha taun aya perdebatan sengit ngeunaan kamungkinan ningali Macs nganggo chip ARM. Apple henteu kantos masihan koméntar perkawis éta, tapi ideu The debat ngeunaan genah chip ARM di Macs dibuka deui, nalika perusahaan nyatakeun yén aranjeunna tiasa aya dina jangkungna Intel dina pagelaran.

Kacamata Macbook

Siapkeun bilah alat Safari dina macOS

Aplikasi MacOS henteu dicirikeun ku seueur kustomisasi, tapi sanaos kitu, éta ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun sareng ieu Diajar kumaha ngonfigurasi bilah alat Safari dina macOS, sareng sababaraha léngkah saderhana, pikeun nyaluyukeunana sareng selera anjeun

iMac énggal

Milangkala ka-20 tina iMac

Tanggal anu dipilih ku Apple nyaéta 15 Agustus 1998, pikeun masarkeun salah sahiji Mac anu paling penting anu dipikaterang. Modél ieu teu aya hubunganana sareng éta. 20 taun parantos kalangkung ti mimiti iMac diawalan dina pasaran. Modél G3, dina warna cerah sareng plastik transparan anu ngamungkinkeun anjeun ningali di jero.

Toko Orlando Park sareng Irvine ngarobih lokasi dina tanggal 18 Agustus

Di tengah ngaropea Apple Store di sakumna dunya, ayeuna waktuna pikeun ngaganti toko Irvine di Los Angeles, ogé Taman Orlando, anu bakal ngalih toko The Orlando Park sareng Irvine, ngarobih lokasi dina tanggal 18 Agustus ku lokasi anu langkung ageung, diadaptasi pikeun syarat Apple anyar

Sababaraha model MacBook payu kaluar dina permukaan anu ageung

Dina sababaraha dinten terakhir, ideu pembaharuan dina kisaran kompak Mac janten kakuatan, nalika usum gugur salajengna. Kami nyarioskeun perkawis kamungkinan Sababaraha modél MacBook anu dijual di toko ageung. Henteu dipikaterang upami éta istirahat atanapi aranjeunna nuju siap-siap ngarobih modélna

Kumaha mariksa status aki-aki dina asesoris Mac

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, asesoris anu umum urang anggo dina iMac, sapertos Magic Keyboard, Trackpad atanapi Magic Mouse, ngagaduhan cara ieu kami mariksa status batréna asesoris Mac, ngaksés konfigurasi na tina Preferensi tina sistem

MacBookApplePay

Apple Pay ngahontal 252 Juta pangguna sadunya

Pangmayaran mobile mangrupikeun waktos anu caket. Sareng kuring sanés nyarios kanggo seuseueurna pamiarsa blog tech, tapi pangguna umum. Apple Pay dipendakan di 252 Juta pangguna sadunya sareng ngan 15% pangguna anu aya di Amérika Serikat.

Toko Teater Apple Tower bakal janten pusat acara ogé toko

Perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos aya dina rundingan sareng Déwan Kota Los Angeles salami langkung ti dua taun pikeun kéngingkeun perjanjian Saatos perjanjian pikeun ngarobih Teater Menara anu lami janten Apple Store anyar parantos ditutup, Apple parantos ngungkabkeun sababaraha rencana na kalayan fasilitas énggal ieu.

MacBook_pro_2018

Penjualan Mac turun 13% kuartal kamari

Dina presentasi hasil kuartal 3 fiskal Apple ditepikeun sababaraha jam ka pengker, urang ningal pertumbuhan laporan pendapatan Mac murag turun ku 13% dina kuartal terakhir, dibandingkeun sareng periode anu sami taun kamari. Sanaos kitu, période na henteu homogen

4 juta pangguna mangrupikeun bagian tina program béta Apple

Salami sababaraha taun, Apple nyiptakeun program béta umum, program béta umum anu parantos kéngingkeun, sareng terus ngijinkeun Tim Cook, nyatakeun nalika konferensi hasil terakhir yén jumlah pangguna tina program béta umum nyaéta 4 juta.

MacOS Mojave béta 5 ngamungkinkeun per-aplikasi akselerasi eGPU

Beta 5 of macOS Mojave mawa sababaraha berita penting, upami anjeun salah sahiji anu hoyong memeres grafik Mac anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngaktipkeun beta 5 tina macOS Mojave ngamungkinkeun anjeun nganggo akselerasi eGPU per aplikasi, milih fungsi ieu dina kéngingkeun inpormasi aplikasi

AirPods dina kotak ngecas na

Ngaropea setélan AirPods dina Mac

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu ngagaleuh AirPods dina sababaraha minggu saatos di pasar, anjeun panginten henteu ngamangpaatkeun sadaya kaunggulan Saluyukeun setelan AirPods dina Mac kalayan setélan khusus pikeun macOS sacara mandiri ti alat sanés

Pilem The Heroes of Time, tiasa janten séri dina televisi Apple

Saeutik demi saeutik urang nguningakeun kontén anu bakal direncanakeun ku tipi Apple pikeun bulan-bulan mimiti taun 2019. Salah sahiji eusi terakhir anu pilem The Heroes of Time, tiasa janten séri dina Apple TV. Éta nyaritakeun hiji budak lalaki umur 11 taun anu ngumbara ngalangkungan waktos.

Grovemade nyandak urang dasar pikeun Kibor Magic Kayu

Grovemade mangrupikeun mérek aksésori anu kawéntar, dimana mangrupikeun bagian penting tina produk na nyaéta keyboard stand. Apple Magic Keyboard nyaéta Grovemade nyandak urang dasar pikeun Keyboard Kayu Magic pikeun keyboard standar sareng keyboard numerik

Jonathan Ive, diajak nyarios dina peringatan 25 taun majalah Wired

Jonathan Ive mangrupikeun eksekutif Apple anu ikonik. Tiasa disebatkeun yén éta parantos ngaliwat ampir unggal jurusan perusahaan. Tapi dina naon deui Jonathan Ive, ngajak ngobrol dina peringatan 25 taun majalah Wired, anu bakal diayakeun tanggal 15 Oktober, babarengan sareng CEO-CEO séjén ti dunya téknologi

Intel

Intel bakal siap pikeun prosésor énggal pikeun mini Mac

Dugi ka ayeuna, Mac mini mangrupikeun komputer Apple anu parantos teu lami deui diperbarui, bahkan nepi ka asa-asa sababaraha pangguna yén Intel bakal siap pikeun prosesor énggal pikeun mini Mac, kalayan dibébaskeun prosesor Intel Bean Canyon . 

Kaamanan Mac

The macOS "Calisto" Trojan, dikembangkeun di 2018, kapendak dina 2016

Panaliti nembé mendakan Calisto Trojan, dipendakan dina Mac anu tangtu. Sadayana nunjukkeun yén éta anu miheulaan ti Proton Trojan. Aranjeunna mendakan di 2018 macOS "Calisto" Trojan, dikembangkeun taun 2016. Éta tiasa janten anu sateuacanna ka Proton yén mecenghul di 2017

Enpass bakal ngagaduhan fitur-fitur penting anu penting dina vérsi 6

Pangatur sandi diénggalan kana vérsi 6 kalayan fitur-fitur anyar anu penting. Ayeuna urang tiasa ngatur sababaraha dada dina waktos anu sami sareng Enpass bakal ngagaduhan fitur-fitur penting anu penting dina vérsi 6, kalayan kalebet peti mandiri anu sanés pikeun kecap akses

Apple Pay

Apple Pay datang ka eBay dina usum gugur.

Kami nyebatkeun éta sababaraha minggu ka pengker, nalika Apple Pay dilebetkeun kana dua lembaga kauangan utama di nagara éta, sapertos Banco Sabadell sareng Bankia. Apple Pay datang ka eBay dina usum gugur, sanaos henteu sadaya pangguna bakal nampi pembaruan pembayaran dina waktos anu sami.

MacBook_pro_2018

Apple ngaréspon tetes kinerja poténsial MacBook Pro 2018 anyar

Saminggu kamari, Youtuber Dave Lee nyatakeun yén numutkeun tindakan anu munggaran sareng MacBook Pro 2018 sareng prosesor Intel i9 sareng genep inti, Apple parantos ngaréspon kamungkinan turunna kinerja 2018 MacBook Pro anyar, kalayan update tambahan tina macOS 10.13.6. XNUMX

Prosesor Intel

Intel Power Gadget, deui sayogi pikeun macOS

Unggal waktos aya beja ti Intel dina waktos-waktos ayeuna, éta bakal ngahasilkeun sababaraha harepan, sanaos dina hal ieu, éta ngan ukur janten sambungan samentawis dina Intel's Power Gadget, deui sayogi pikeun macOS saatos dinonaktipkeun dina halaman wéb na kanggo ditinjau saatos masalah sareng i9 dihasilkeun. MacBook Pro

Pitunjuk Pamaké HomePod

Apple nyiptakeun acara HomePod kalayan patarosan sareng jawaban

Aya kanyahoan di sakitar HomePod. Di momen éta mangrupikeun produk perusahaan anu henteu dijual di sadaya nagara. Janten produk Apple nyiptakeun acara HomePod kalayan patarosan sareng jawaban dina waktos kaping 25 Los Angeles dina forum komunitas HomePod

Melbourne Apple Store moal nampilkeun desain ngawangun Pagoda

Duduk sareng desain Melbourne Apple Store anu anyar parantos aya di tengah kontropérsi ti saprak proyek pangwangunan dimimitian. Apple The Melbourne Apple Store moal ngagaduhan desain bentuk Pagoda, pikeun ngagentos hateup pikeun anu sanés anu saluyu sareng lingkungan

Présér dokumenter Ed Sheeran dina Apple Music tanggal 28 Agustus

Dina dua taun ka pengker, urang parantos ningal kumaha penyanyi Ed Sheeran parantos janten salah sahiji wahyu dina dunya musik anu teu aya hubunganana Urang parantos gaduh tanggal pikeun perdana film dokumenter ngeunaan kahirupan Ed Sheeran, dokumenter anu urang nunjukkeun awal panyanyi dina musik dugi ka ayeuna

BlackMagic eGPU ogé siap pikeun monitor USB-C

Sababaraha jam ka pengker urang ngabahas pelepasan grafik éksternal munggaran anu cocog sareng Mac, anu dipasarkeun ku Apple dina halaman wéb na. Modél anu dipilih The BlackMagic eGPU ogé siap pikeun monitor USB-C. Urang tiasa nyambungkeun dua monitor kana format anu béda sacara langsung.

Béta umum katilu tvOS 12 ayeuna sayogi

Tingkat peluncuran betas anu béda anu dianggo ku Apple dinten ayeuna, sigana parantos kaleungitan tatanan sareng konsér anu sanésna Béta umum katilu tvOS 12 ayeuna sayogi pikeun pangguna anu badé masang sareng mariksa Naon énggal dina vérsi salajengna tvOS tiasa ngalaksanakeunana.

Kasus Apple Anyar pikeun MacBook Pro 2018

The MacBook Pro of 2018 teu acan ditampilkeun nyalira. Sababaraha jam ka pengker kami nampilkeun anjeun eGPU munggaran anu dijual Apple di toko na, sareng ayeuna kami nyaritakeun sampul Anyar pikeun MacBook Pro of 2018, didamel tina kulit anu saé, sareng warna: coklat matte, tengah wengi biru sareng hideung

Betas siang: nontonOS 4 sareng tvOS 5 béta 12 dileupaskeun

Salami dinten ieu, Apple ngaleupaskeun betas tina sistem operasi na, sahingga aranjeunna sampurna digosok sareng pamekar gaduh Betas Afternoons: Béta 4 tina watchOS 5 sareng tvOS 12. Dikeluarkan saat ini tanpa aya berita anu penting, kecuali koréksi kasalahan.

Latar MacOS Mojave

Béta kaopat pikeun pamekar macOS Mojave, ayeuna sayogi

Sanaos kanyataanna seueur anjeun dina liburan, seueur insinyur Apple anu tinggaleun tanpa liburan di Juli unggal taun sareng The guys ti Cupertino parantos ngaluncurkeun béta kaopat pikeun pamekar macOS Mojave, nawiskeun kasaluyuan sareng MacBook Pro 2018

MacBook-Air-2018

Naha pantes mésér MacBook Air di 2018?

Naha pantes mésér MacBook Air di 2018? Langkung ti desain anu parantos dibuktikeun sareng manpaatna anu ditawarkeun, ngamungkinkeun anjeun janten di baris payun.

Kesan mimiti HomeKit dina macOS Mojave

Kesan mimiti HomeKit dina macOS Mojave, éta henteu ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan elemen kana aplikasi, tapi éta ngamungkinkeun anjeun ningali éta.

Ieu sadayana panyatur AirPay 2 anu cocog

Jalma-jalma ti Cupertino parantos ngaktipkeun halaman wéb anyar dimana perusahaan nawiskeun kami inpormasi lengkep ngeunaan AirPlay 2, kalebet sadaya panyatur anu cocog.