Spotify

Spotify ngahontal 75 juta palanggan

Perusahaan Swédia nembé ngumumkeun inohong anu paling anyar pikeun jumlah pangguna anu mayar sareng vérsi gratis, ngahontal 75 juta pangguna.

Mikroskop MacBook

Kumaha carana mendakan nomer serial Mac

Nyaho nomer séri Mac urang tiasa ngamungkinkeun urang gancang terang henteu ngan ukur status garansi Mac kami, tapi ogé ngamungkinkeun Apple terang sadayana spésifikasi alat-alat kami.

pilihan IP kamuflase

Kumaha carana nyumputkeun IP

Kami nawiskeun anjeun alternatip anu béda pikeun nyumputkeun IP dina Mac. Pilihan ieu ngalangkungan ngagunakeun proksi, VPN atanapi peramban internét kalayan pilihan anu pikaresepeun anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajelajah pribadi sareng henteu tinggaleun tilas.

Kumaha carana masang Java dina macOS High Sierra

Dina versi macOS pangénggalna, Apple ngaleupaskeun dukungan Java sacara asli, janten urang kedah kana situs wéb Oracle pikeun ngaunduh perangkat lunak Java pikeun maénkeun eusi anu didamel dina basa ieu.

Apple podcast

Podcast 9 × 28: Gagal Apple

Saminggu deui urang mawa surah anyar #podcastapple urang sareng minggu ieu urang ngarepkeun sababaraha pasangan ...

Kumaha mupus bagian tina sajarah Safari dina Mac

Upami dina kasempetan naon waé anjeun kapaksa mupus ukur bagian tina sajarah atanapi halaman wéb khusus, dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa sacara lengkep dihapus.

Apple Nyewa Tilas Amazon CTO salaku VP of Software

Penandatanganan paling anyar tina Apple negeskeun yén perusahaan anu berbasis di Cupertino hoyong ngamimitian ngalaksanakeun leres-leres sakali, sahenteuna sapertos jaman baheula, dimana éta mangrupikeun rujukan tina hal kaamanan.

Kumaha ngarobih bahasa Mac anjeun

Tutorial pikeun terang kumaha ngarobih bahasa Mac anu dianggo dina macOS. Upami anjeun parantos ngagaleuh komputer Apple di luar negeri atanapi nuju ngumbara sareng hoyong ngarobih bahasa sistem atanapi keyboard, kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngaléngkah.

Apple Pay

Lemah Apple Pay di Brazil

Saatos kadatangan Apple Pay di Brazil, nagara ieu janten anu mimiti ngagaduhan Apple Pay di Amérika Kidul.

Toko online ditutup

Toko Apple ditutup!

Sababaraha jam saatos mimiti acara Apple, kami ngagaduhan toko online mérek ditutup! Kami henteu jelas ...

Apple Pay

Pengumuman Apple Pay Cash énggal

Jalma-jalma ti Cupertino terus ngamajukeun produkna. Panganyarna pikeun ngalakukeun éta nyaéta téknologi pamayaran peer-to-peer Apple Pay Cash.