Album iTunes Rich Rich moal aya deui

Budak Cupertino parantos ngamimitian ngirim email ka mitra rékamanna ngumumkeun yén aranjeunna bakal lirén nampi albeum kalayan eusi tambahan, disebat iTunes LP

Milarian file duplikat dina iTunes 12

Fitur pikeun nunjukkeun barang duplikat parantos aya dina iTunes pikeun sababaraha versi, tapi dina iTunes 12 langkung disumputkeun. Terang kumaha milarianana.

4 cara pikeun milih file dina Mac

Milih file dina macOS mangrupikeun prosés anu saderhana pisan, prosés anu tiasa urang laksanakeun ku cara anu béda-béda gumantung kana kabutuh urang.

Kumaha ngareset clipboard dina Mac anjeun

Mac clipboard henteu tiasa dianggo saé pikeun anjeun? Di dieu urang ngantepkeun anjeun sababaraha cara supados anjeun tiasa ngabalikan deui tanpa kedah nganggo restart lengkep Mac

Pangwangunan Apple Park badé réngsé

Dina pidéo drone terakhir Apple Park, urang tiasa ningali kumaha padamelanna tiasa réngsé, janten crane anu masih tetep sigana bakal ngaleungit bulan ieu.

HomePod Anyar

Diajar langkung seueur ngeunaan HomePod sareng tutorial video Apple

Apple parantos ngunggah pidéo kana kanal YouTube na tentang Kumaha ngagunakeun Siri pikeun berinteraksi sareng fungsi Puter Musik, Pamakéan ngadalikeun touch HomePod, pikeun ngamangpaatkeun sadaya pungsina sareng, Konfigurasi anu béda anu urang mendakan dina HomePod. 

Kumaha carana masang font dina Mac

Masang font dina Mac mangrupikeun prosés anu saderhana sareng ngan peryogi sababaraha detik upami urang nuturkeun sadaya léngkah anu urang nunjukkeun dina tutorial ieu.

Kumaha ngawangun deui indéks Spotlight dina macOS

Mesin pencari Spotlight mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun dianggo dina macOS, alat anu ku alesan naon waé tiasa lirén damel atanapi ngalakukeunana sacara teu leres, maksa urang ngawangun deui indéks na

JJ Abrams

HBO kéngingkeun séri JJ Abrams énggal

Tungtungna, sadayana sigana nunjukkeun yén pangalaman HBO dina dunya audiovisual parantos ngantepkeun éta nyandak alih hak-hak séri salajengna ti sutradara sareng produser JJ Abrams.

applecare +

AppleCare + tina HomePod bakal dibanderol $ 39

Nalika reservasi sareng tanggal peluncuran HomePod parantos dijantenkeun resmi, Apple ogé parantos sayogi pikeun pangguna harga anu disarankeun ku AppleCare + program jaminan sareng perlindungan