MacBook Air

Apple parantos damel dina MacBook Air 15 inci sareng MacBook mini 12 inci

gigantic kabayang Apple pernah eureun. Nalika MacBook Air M2 anyar nembé dipayunkeun, parantos aya gosip yén taun payun perusahaan ku 2023 Apple ngarencanakeun ngaluncurkeun MacBook Air 15 inci sareng MacBook anu sanés tanpa netepkeun "ngaran tukang" anu langkung alit tibatan layar 12 inci. .

mareuman bewara dina iPhone

Kumaha mareuman bewara dina iPhone

Nganonaktipkeun béwara dina iPhone mangrupikeun prosés anu saderhana pisan ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu

Apple Pay

Apple Pay ditunda di Rusia

Tim Cook parantos nyandak léngkah munggaran pikeun nyobian nyumbangkeun gandum pasir na dina blokade dunya pikeun…

chip M1 anyar

Intel gagal nyekel slipstream M1

Perencanaan anu bocor ti Intel parantos muncul nunjukkeun yén aranjeunna hoyong gaduh prosésor anu ngaleuwihan M1 ayeuna anu siap pikeun 2023.

MacBook Pro 13 Anyar

Kumaha ngabersihan layar Mac urang

Aya waktos nalika anjeun kedah ngabersihan layar Mac kami. Di dieu kami nyayogikeun anjeun solusi anu béda-béda gumantung kana inténsitas beberesih.